Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια

2 Νοεμβρίου, 2026

Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου

2 Νοεμβρίου, 2026

Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23

2 Νοεμβρίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»LIFESTYLE»Γιώργος Μουκίδης: «Δεν ασχολούμαι με το φαινόμενο Αργυρός, δεν θα του έγραφα με τίποτα τραγούδια»
LIFESTYLE

Γιώργος Μουκίδης: «Δεν ασχολούμαι με το φαινόμενο Αργυρός, δεν θα του έγραφα με τίποτα τραγούδια»

hellasvoiceBy hellasvoice27 Μαρτίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια1 Min Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr

​Στην εκπομπή «Buongiorno» μίλησε ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης, όπου τόνισε για ακόμα μια φορά ότι δεν θα έδινε τραγούδια στον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Δεν ασχολούμαι με το φαινόμενο Αργυρός. Δεν θα του έγραφα με τίποτα τραγούδια», σημείωσε χαρακτηριστικά. Δείτε το σημείο στο 01:15: Η ενόχληστη της Σκορδά: «Είναι άδικο να ακούγονται τέτοια πράγματα» Μετά τις δηλώσεις του συνθέτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε πως ο Γιώργος Μουκίδης είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν είναι ειρηνοποιός και έχει το θάρρος της γνώμης του. Η Φαίη Σκορδά ωστόσο σχολίασε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Όταν ένας καλλιτέχνης γεμίζει στάδια στη Νέα Υόρκη, πώς μπορείς αυτό να το παραβλέψεις; Είναι άδικο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Τον ξέρω από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε και δεν είχε καμία βοήθεια. Παιδιά στοπ, γιατί αφήνετε μια υπόνοια χωρίς να έχετε επιχειρήματα. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο ξεκίνησε μόνο του και δεν είχε καμία στήριξη».

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.newsbeast.gr

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Ο Μάικλ Μαν τραυματίστηκε από εκπυρσοκρότηση όπλου σε σκοπευτήριο

2 Νοεμβρίου, 2026

Η Δήμητρα Κατσαφάδου δεν έπεσε θύμα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – «Ζητάμε απευθείας επαφή με την οικογένεια», λέει ο αδελφός της

2 Νοεμβρίου, 2026

Μαρία Αντωνά: «Οι σχέσεις στη ζωή μου δοκιμάστηκαν και αυτό με έκανε πολύ επιλεκτική με τα άτομα θέλω δίπλα μου»

2 Νοεμβρίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια

By hellasvoice2 Νοεμβρίου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.grΜια καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό και ληστεία κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές…

Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου

2 Νοεμβρίου, 2026

Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23

2 Νοεμβρίου, 2026

Βίντεο ντοκουμέντο: Του πήραν το αυτοκίνητο επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, πήγε να το πάρει πίσω και παρέσυρε εργαζόμενο

2 Νοεμβρίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια
  • Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου
  • Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23
  • Βίντεο ντοκουμέντο: Του πήραν το αυτοκίνητο επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, πήγε να το πάρει πίσω και παρέσυρε εργαζόμενο
  • Εφιάλτης για 48χρονη στο Βόλο: Ο πρώην της είχε γίνει σκιά της και την απειλούσε – «Θα σε θάψω δύο μέτρα στην αυλή σου»

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια

2 Νοεμβρίου, 2026

Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου

2 Νοεμβρίου, 2026

Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23

2 Νοεμβρίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026582 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026325 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202687 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.