Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr Την πρώτη αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα εξασφάλισε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day». «Η Σοφία το εξώδικο το έστειλε στα media, όχι σε μένα. Οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Ο καθένας είναι ελεύθερος για τις επιλογές του. Δεν έχω γνώμη πάνω σε αυτό. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου. Είμαστε μια χαρά, ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του. Όλα είναι οκ. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, ειδικά αυτή την εποχή μετά το εξώδικο. Το σέβομαι. Σέβομαι την απόφαση αυτών των ανθρώπων, να μη μιλάμε για κανένα μέλος αυτής της υπόθεσης. Δεν έχει συμβεί κάτι. Είμαστε δυο άνθρωποι που ακόμα έχουμε αγάπη, είναι κρίμα να παίρνει τέτοια διάσταση το θέμα», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.newsbeast.gr

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
