Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Αθηνά Λινού: Θετική στο ενδεχόμενο ένταξης στο νέο πολιτικό σχήμα του Αλέξη Τσίπρα – “Το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθώ”

3 Μαΐου, 2026

Κλίμα εκνευρισμού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ – Πέντε “γαλάζιοι” βουλευτές αναλύουν στα “Παραπολιτικά” τους λόγους για το χάσμα των τελευταίων ημερών

3 Μαΐου, 2026

Boυλγαρία: Νέα πρωταθλήτρια μετά από 14 χρόνια!

3 Μαΐου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΔΙΑΦΟΡΑ»Αυστραλία: Καμία αλλαγή μετά την απαγόρευση των social media από εφήβους
ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυστραλία: Καμία αλλαγή μετά την απαγόρευση των social media από εφήβους

hellasvoiceBy hellasvoice30 Απριλίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα του realvoice995.gr Read MoreΑυστραλία: Καμία αλλαγή μετά την απαγόρευση των social media από εφήβουςΑυστραλία: Καμία αλλαγή μετά την απαγόρευση των social media από εφήβους

Δεν υπήρξε «σημαντική» αλλαγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εβδομάδες που ακολούθησαν την απαγόρευση της χρήσης τους από τους εφήβους στην Αυστραλία, σύμφωνα με κυβερνητικά έγγραφα που περιήλθαν σήμερα στην κατοχή του AFP.

Η Αυστραλία έγινε τον Δεκέμβριο η πρώτη χώρα που απαγόρευσε τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε άτομα κάτω των 16 ετών για να τα προστατεύσει από τις βλαβερές επιπτώσεις στην ψυχική τους υγεία. Στη συνέχεια ακολούθησε η Ινδονησία, ενώ στη Γαλλία το κοινοβούλιο εξετάζει επί του παρόντος ένα νομοσχέδιο με την ίδια λογική.

Έγγραφα της αυστραλιανής κυβέρνησης, που περιήλθαν στην κατοχή του AFP βάσει των νόμων περί ελευθερίας της πληροφόρησης, δείχνουν ωστόσο ότι πλατφόρμες όπως το Instagram και το TikTok «εξακολουθούν να κυριαρχούν στις ταξινομήσεις και τις λήψεις στα καταστήματα εφαρμογών» ένα μήνα μετά την έναρξη ισχύος της απαγόρευσης.

Ενώ ορισμένοι χρήστες δοκίμασαν άλλες εφαρμογές που δεν επηρεάστηκαν από την απαγόρευση, «επέστρεψαν σε μεγάλο βαθμό στις μεγάλες, καθιερωμένες πλατφόρμες», έγραψαν οι αξιωματούχοι στην έκθεση με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου.

Ένα άλλο έγγραφο, ωστόσο, τονίζει ότι είναι δύσκολο να εξαχθούν οριστικά συμπεράσματα από τα δεδομένα λήψεων εφαρμογών τόσο σύντομα μετά την απαγόρευση.

«Αυτά τα δεδομένα έχουν τον περιορισμό ότι δεν αντικατοπτρίζουν τη χρήση της εφαρμογής ή την ηλικία του χρήστη, αλλά παρέχουν πρώιμες ενδείξεις για να βοηθήσουν να προσδιοριστεί αν μια εφαρμογή κερδίζει δημοτικότητα», αναφέρει το έγγραφο.

 

Read MoreΔιαβάστε Περισσότερα στην Πηγή: real.gr

The post Αυστραλία: Καμία αλλαγή μετά την απαγόρευση των social media από εφήβους first appeared on Real Voice 99.5.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | realvoice995.gr

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Ζητούνται λαντζέρηδες, μάγειροι, σεφ, καμαριέρες και ρεσεψιονίστ: Η τουριστική σεζόν ξεκινά με μεγάλες ελλείψεις εργαζομένων

2 Μαΐου, 2026

Τρόμος για Amalia και Alexia της Ολλανδίας – Στο επίκεντρο φονικής συνωμοσίας με τσεκούρι

2 Μαΐου, 2026

«Πιέσεις» από το νέο σύστημα EES στα αεροδρόμια – Παράπονα και ανησυχία

2 Μαΐου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθηνά Λινού: Θετική στο ενδεχόμενο ένταξης στο νέο πολιτικό σχήμα του Αλέξη Τσίπρα – “Το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθώ”

By hellasvoice3 Μαΐου, 20260

Θετική στο ενδεχόμενο ένταξής της στο νέο, υπό διαμόρφωση, πολιτικό σχήμα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη…

Κλίμα εκνευρισμού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ – Πέντε “γαλάζιοι” βουλευτές αναλύουν στα “Παραπολιτικά” τους λόγους για το χάσμα των τελευταίων ημερών

3 Μαΐου, 2026

Boυλγαρία: Νέα πρωταθλήτρια μετά από 14 χρόνια!

3 Μαΐου, 2026

Πορτογαλία: Πρωταθλήτρια η Πόρτο!

3 Μαΐου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Αθηνά Λινού: Θετική στο ενδεχόμενο ένταξης στο νέο πολιτικό σχήμα του Αλέξη Τσίπρα – “Το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθώ”
  • Κλίμα εκνευρισμού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ – Πέντε “γαλάζιοι” βουλευτές αναλύουν στα “Παραπολιτικά” τους λόγους για το χάσμα των τελευταίων ημερών
  • Boυλγαρία: Νέα πρωταθλήτρια μετά από 14 χρόνια!
  • Πορτογαλία: Πρωταθλήτρια η Πόρτο!
  • ΕΠΣ: ΠΟΙΕΣ ομάδες πανηγυρίζουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Αθηνά Λινού: Θετική στο ενδεχόμενο ένταξης στο νέο πολιτικό σχήμα του Αλέξη Τσίπρα – “Το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθώ”

3 Μαΐου, 2026

Κλίμα εκνευρισμού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ – Πέντε “γαλάζιοι” βουλευτές αναλύουν στα “Παραπολιτικά” τους λόγους για το χάσμα των τελευταίων ημερών

3 Μαΐου, 2026

Boυλγαρία: Νέα πρωταθλήτρια μετά από 14 χρόνια!

3 Μαΐου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026316 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202671 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.