Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο)

25 Ιουνίου, 2026

Μουντιάλ 2026: Η κατάταξη των καλύτερων τρίτων – Πέρασε η Βοσνία!

25 Ιουνίου, 2026

Μαρόκο – Αϊτη 4-2: Πρόκριση με ανατροπή και 71 λεπτά απ’ τον Ελ Κααμπί (videos)

25 Ιουνίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»Rodoslive»Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο)
Rodoslive

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο)

hellasvoiceBy hellasvoice25 Ιουνίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια3 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο)

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Σμαράγδα Καρύδη και εξήγησε πώς η περίοδος που ακολούθησε τον βοήθησε να ανακαλύψει μια νέα πλευρά του εαυτού του

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου ο Θοδωρής Αθερίδης, με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ανα-τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά» στο Άλσος. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας για τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, τις φοβίες που κατάφερε να ξεπεράσει, τις δύσκολες περιόδους που βίωσε στο παρελθόν, αλλά και τη ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη.Με ειλικρίνεια, ο Θοδωρής Αθερίδης εξήγησε πως πλέον αισθάνεται πλήρης επαγγελματικά, ενώ δεν έκρυψε ότι τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει σημαντικά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τόσο την καθημερινότητα όσο και τον εαυτό του.

Θοδωρής Αθερίδης: «Είμαι χορτάτος από τη δουλειά μου»

Αρχικά, ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την επιτυχία και τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, τονίζοντας ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να κυνηγά συνεχώς περισσότερα.«Είμαι καλυμμένος με τα λιγότερα και έχω καταλάβει πια τι με ενδιαφέρει. Είμαι χορτάτος σε αυτή τη δουλειά. Δεν είμαι άπληστος. Η επιτυχία έχει εθισμό. Έχει γίνει φιλήδονος ο πλανήτης. Έχεις μάθει μέσα να είσαι μέσα στην ηδονή».

Οι φοβίες και το παιχνίδι που τον βοήθησε

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φοβίες που τον συνόδευαν για χρόνια, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τον φόβο των πτήσεων χωρίς τη βοήθεια ηρεμιστικών.«Όλοι είμαστε με το κινητό και δεν αντέχουμε να μην πάρουμε τη ντοπαμίνη που έχει το σκρολάρισμα. Στο κινητό μου ανακάλυψα κάτι καταπληκτικό. Έκοψα τα ηρεμιστικά στο αεροπλάνο με ένα παιχνίδι που βάζω τουβλάκια. Εγώ συγκεντρώνομαι και ας κουνάει. Πήγα και ήρθα Κύπρο και το αεροπλάνο κούνησε. Τις περνώ από μόνος μου. Τώρα μπαίνω και στο ασανσέρ. Μετά τον θάνατο της μαμάς μου, έφυγε ο φόβος. Πιο μικρός δεν πατούσα στις γραμμές στα πλακάκια».

Η περίοδος του έντονου άγχους

Ο Θοδωρής Αθερίδης θυμήθηκε επίσης μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, όταν το άγχος είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά του.«Το άγχος είναι φαύλος κύκλος. Την απελπισία την περνάς μόνος σου. Τη μέρα που κατάλαβα ότι θα πεθάνω και ότι αυτό δεν οδηγεί κάπου. Ήταν Αύγουστος του 1999, που κοιμόμουν 1 ώρα και έπινα 23. Το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” το έκανα live. Στις 7 Σεπτεμβρίου ξύπνησα χωρίς να πονώ και έγινε το μεσημέρι ο σεισμός».Και πρόσθεσε:«Το στοίχημά μου ήταν ότι όσο δεν πονώ, δεν πίνω. Πονούσε το στήθος μου και έφευγε πίνοντας. Ήμουν παντρεμένος».

Η ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση που διατηρεί σήμερα με τη Σμαράγδα Καρύδη μετά τον χωρισμό τους, υπογραμμίζοντας πως οι δυο τους παραμένουν πολύ κοντά και αγαπημένοι.«Όλοι είμαστε καλά, πολύ αγαπημένοι και πολύ στενή η επαφή μας. Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος. Είναι τέλειο και για τη Σμαράγδα. Θες ή δεν θες λογοδοτείς διαρκώς ότι γιατί π.χ. το άφησες εδώ αυτό; Είναι το πως ξυπνάς και κοιμάσαι και να μην κάνεις φασαρία».Στη συνέχεια εξήγησε πως απολαμβάνει πλέον τη μοναχικότητα και την ανεξαρτησία της καθημερινότητάς του.«Όταν φτάνω στο σπίτι μου, θέλω σαν να είμαι σε μια σουίτα, που έχει περάσει καμαριέρα. Εγώ το φροντίζω».

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.parapolitika.gr/lifestyle/article/1751191/thodoris-atheridis-i-apokalupsi-gia-ton-horismo-apo-ti-smaragda-karudi-den-eiha-mathei-pote-monos-einai-teleio-video/

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

Το άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις 24/7 , άμεσα και καθαρά.

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

«Το Αγόρι που Κλαίει»: Η ιστορία του καταραμένου πίνακα που στοίχειωσε τη Βρετανία και έμενε άθικτος στις στάχτες καμένων σπιτιών

25 Ιουνίου, 2026

Γιώργος Μαζωνάκης: Προανήγγειλε πως θα…απασφαλίσει

25 Ιουνίου, 2026

Ελένη Βουλγαράκη & Φώτης Ιωαννίδης: Ερωτευμένοι στον εξωτικό Μαυρίκιο, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης (Εικόνες)

25 Ιουνίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
Rodoslive

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο)

By hellasvoice25 Ιουνίου, 20260

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Σμαράγδα Καρύδη και εξήγησε πώς η…

Μουντιάλ 2026: Η κατάταξη των καλύτερων τρίτων – Πέρασε η Βοσνία!

25 Ιουνίου, 2026

Μαρόκο – Αϊτη 4-2: Πρόκριση με ανατροπή και 71 λεπτά απ’ τον Ελ Κααμπί (videos)

25 Ιουνίου, 2026

«Το Αγόρι που Κλαίει»: Η ιστορία του καταραμένου πίνακα που στοίχειωσε τη Βρετανία και έμενε άθικτος στις στάχτες καμένων σπιτιών

25 Ιουνίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο)
  • Μουντιάλ 2026: Η κατάταξη των καλύτερων τρίτων – Πέρασε η Βοσνία!
  • Μαρόκο – Αϊτη 4-2: Πρόκριση με ανατροπή και 71 λεπτά απ’ τον Ελ Κααμπί (videos)
  • «Το Αγόρι που Κλαίει»: Η ιστορία του καταραμένου πίνακα που στοίχειωσε τη Βρετανία και έμενε άθικτος στις στάχτες καμένων σπιτιών
  • Βουλή: Υπερψηφίστηκε η ρύθμιση για τους ενήμερους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο)

25 Ιουνίου, 2026

Μουντιάλ 2026: Η κατάταξη των καλύτερων τρίτων – Πέρασε η Βοσνία!

25 Ιουνίου, 2026

Μαρόκο – Αϊτη 4-2: Πρόκριση με ανατροπή και 71 λεπτά απ’ τον Ελ Κααμπί (videos)

25 Ιουνίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026320 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202682 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.