Σύμφωνα με δημοσίευμα του novasports.gr Η πρώτη πρόκριση της εθνικής ομάδας σε τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξάγεται το Όρεγκον των ΗΠΑ ήρθε από τον Αποστόλη Τζαμτζή στη σφυροβολία. Ο αθλητής του Δημήτρη Παυλίδη πέτυχε βολή στα 71,13 μ. στη δεύτερη προσπάθειά του, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό της Παρασκευής (7/8). Η επιστροφή του Τζαμτζή σε υψηλό επίπεδο έρχεται έπειτα από μια μακρά περίοδο τραυματισμών, που του στέρησαν τη δυνατότητα να συμμετάσχει στις διοργανώσεις του 2024. Ο νεαρός αθλητής συμμετέχει για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση, καθώς το 2024 είχε αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Ο Τζαμτζής ξεκίνησε τον προκριματικό αγώνα με βολή στα 69,68 μ., βελτιώθηκε στη δεύτερη προσπάθεια με τα 71,13 μ., ενώ στην τρίτη επιχείρησε να πετύχει ακόμη μεγαλύτερη επίδοση, όμως η βολή του ήταν άκυρη. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 70,51 μέτρα. Ο 19χρονος στον τελικό της Παρασκευής (7/8),… Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | https://www.novasports.gr/

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
