Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Η ξεχωριστή κίνηση του Άρη Μαλεσιάδας για τον Άρη Θεσσαλονίκης

12 Αυγούστου, 2026

Ναύπακτος: 70χρονος φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι

12 Αυγούστου, 2026

ΠΑΟΚ Β’ : Ανακοίνωσε Γκαλεάνο και Καραγκέα

12 Αυγούστου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΔΙΑΦΟΡΑ»Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)
ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)

hellasvoiceBy hellasvoice12 Αυγούστου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια7 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα του realvoice995.gr Read MoreΗ ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τουςΗ ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους

Η Ευρώπη ανακαλύπτει με τον δυσκολότερο τρόπο ότι οι πόλεις της σχεδιάστηκαν για ένα κλίμα που δεν υπάρχει πια. Άσφαλτος, τσιμέντο, ελάχιστη σκιά, πυκνή δόμηση και επιφάνειες που αποθηκεύουν τη θερμότητα δημιουργούν το γνωστό «φαινόμενο της αστικής θερμικής νησίδας», κρατώντας τις θερμοκρασίες ψηλά ακόμη και μετά τη δύση του ήλιου. Και καθώς οι καύσωνες γίνονται συχνότεροι, εντονότεροι και μεγαλύτερης διάρκειας, η προσαρμογή των πόλεων παύει να αποτελεί μια μακροπρόθεσμη περιβαλλοντική συζήτηση. Μετατρέπεται σε ζήτημα δημόσιας υγείας.

Επιμέλεια: Ρένα Παυλάκη

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι η Ευρωπαϊκή Περιφέρεια θερμαίνεται με ρυθμό υπερδιπλάσιο του παγκόσμιου μέσου όρου και ότι τα ακραία επεισόδια ζέστης δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίζονται ως έκτακτα γεγονότα. Τα σχέδια δράσης για τη ζέστη, τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης, οι δροσεροί δημόσιοι χώροι και η οργανωμένη φροντίδα των ευάλωτων πολιτών έχουν ήδη μετρήσιμο αποτέλεσμα στη μείωση των θανάτων.

Το ζητούμενο επομένως δεν είναι αν οι ευρωπαϊκές πόλεις θα χρειαστεί να αλλάξουν. Είναι πόσο γρήγορα μπορούν να το κάνουν.

Βαρκελώνη: η πόλη ως υποδομή προστασίας

Η Βαρκελώνη είναι ίσως ένα από τα χαρακτηριστικότερα ευρωπαϊκά παραδείγματα.

Η πόλη έχει επενδύσει επί χρόνια στα περίφημα superblocks, στους πράσινους άξονες, στη μείωση της ασφάλτου, στην αύξηση της σκίασης και της βλάστησης και στη μετατροπή τμημάτων του δημόσιου χώρου από περάσματα αυτοκινήτων σε χώρους παραμονής των ανθρώπων. Η βασική ιδέα είναι απλή αλλά σημαντική: ο δρόμος δεν αντιμετωπίζεται πλέον μόνο ως υποδομή μετακίνησης, αλλά και ως υποδομή υγείας.

Το πιο ενδιαφέρον όμως στοιχείο είναι το εκτεταμένο δίκτυο των λεγόμενων climate shelters, των κλιματικών καταφυγίων. Σχολεία, βιβλιοθήκες, δημοτικά κέντρα, πάρκα ακόμη και φαρμακεία λειτουργούν ως χώροι όπου οι πολίτες μπορούν να βρουν σκιά, νερό και χαμηλότερες θερμοκρασίες τις ημέρες ακραίας ζέστης. Το καλοκαίρι του 2026 το δίκτυο της Βαρκελώνης ξεπέρασε τα 500 σημεία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η φιλοσοφία είναι καθοριστική: σε μια πόλη όπου δεν διαθέτουν όλα τα σπίτια κλιματισμό, η προστασία από τη ζέστη δεν μπορεί να εξαρτάται αποκλειστικά από το εισόδημα του κάθε πολίτη.

Η Βαρκελώνη επιχειρεί έτσι να φέρει τη δροσιά σε απόσταση περπατήματος.

Και το κάνει σε μια στιγμή που η ίδια η πόλη βιώνει θερμοκρασίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ακραίες: στις αρχές Ιουλίου του 2026 το Αστεροσκοπείο Fabra κατέγραψε 40,5°C, την υψηλότερη τιμή σε 112 χρόνια μετρήσεων.

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους

Παρίσι: οι σχολικές αυλές γίνονται «οάσεις»

Το Παρίσι ακολούθησε μια διαφορετική αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδρομή.

Αντί να αναζητήσει μόνο νέους χώρους πρασίνου σε μια εξαιρετικά πυκνοδομημένη πόλη, στράφηκε σε χώρους που ήδη υπήρχαν: τις σχολικές αυλές.

Με το πρόγραμμα OASIS, ασφαλτοστρωμένες αυλές σχολείων μετατρέπονται σταδιακά σε μικρές αστικές «οάσεις». Η άσφαλτος περιορίζεται, φυτεύονται δέντρα και φυτά, δημιουργούνται σημεία σκίασης και χρησιμοποιούνται περισσότερο διαπερατά υλικά ώστε το έδαφος να απορροφά το νερό.

Το αποτέλεσμα είναι διπλό. Τις ώρες λειτουργίας των σχολείων, τα παιδιά βρίσκονται σε ένα πολύ πιο φιλικό μικροκλίμα. Εκτός σχολικού ωραρίου, ορισμένες από αυτές τις αυλές ανοίγουν στους κατοίκους της γειτονιάς και λειτουργούν ως μικρά «δροσερά νησιά» κατά τη διάρκεια των καυσώνων.

Ήδη σχεδόν 50 σχολικές αυλές έχουν ανοίξει στο κοινό εκτός σχολικού ωραρίου, ενώ το πρόγραμμα επεκτείνεται σταδιακά. Η ίδια παρέμβαση βοηθά και σε ένα δεύτερο πρόβλημα που συνοδεύει την κλιματική αλλαγή: τις έντονες βροχοπτώσεις, αφού το περισσότερο φυσικό έδαφος απορροφά καλύτερα το νερό από μια επιφάνεια καλυμμένη με άσφαλτο.

Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς μια πόλη μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υποδομές που ήδη διαθέτει αντί να περιμένει μεγάλα και δαπανηρά έργα.

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)

Βιέννη: η ζέστη αντιμετωπίζεται όπως μια υγειονομική κρίση

Στη Βιέννη, το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η αντιμετώπιση του καύσωνα δεν περιορίζεται στις πολεοδομικές παρεμβάσεις.

Η πόλη διαθέτει ολοκληρωμένο Heat Action Plan, ένα σχέδιο δράσης που οργανώνει εκ των προτέρων ποιος φορέας κάνει τι όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε νοσοκομεία, μονάδες φροντίδας και ιδρύματα ηλικιωμένων, καθώς και στις ομάδες πληθυσμού που είναι περισσότερο εκτεθειμένες στη ζέστη. Το σχέδιο περιλαμβάνει συγκεκριμένες δράσεις, υπεύθυνους φορείς και διαδικασίες συνεργασίας, ενώ αξιολογείται και αναπροσαρμόζεται καθώς οι κλιματικές συνθήκες αλλάζουν.

Η λογική της Βιέννης δείχνει μια σημαντική μετατόπιση: ο καύσωνας αντιμετωπίζεται περίπου όπως οποιοσδήποτε άλλος κίνδυνος πολιτικής προστασίας.

Δεν περιμένεις να συμβεί για να αποφασίσεις τι θα κάνεις.

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)

Ρότερνταμ: κάθε γειτονιά έχει διαφορετικό πρόβλημα

Το Ρότερνταμ ακολουθεί ακόμη πιο τοπική προσέγγιση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος προσαρμογής Rotterdams Weerwoord, καταρτίζονται σχέδια αντιμετώπισης της ζέστης ακόμη και σε επίπεδο γειτονιάς.

Οι αρχές εξετάζουν πού είναι μεγαλύτερο το θερμικό φορτίο, πού υπάρχουν ή δεν υπάρχουν δροσερά σημεία, ποιοι κάτοικοι είναι περισσότερο ευάλωτοι και ποιες κοινωνικές και υγειονομικές υπηρεσίες πρέπει να συνεργαστούν όταν εμφανιστεί ένας καύσωνας.

Η λεπτομέρεια έχει σημασία. Δύο γειτονιές της ίδιας πόλης μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετική θερμική συμπεριφορά. Μία περιοχή με δέντρα, πάρκα και χαμηλή πυκνότητα δόμησης μπορεί να είναι αρκετούς βαθμούς ψυχρότερη από μια γειτονική περιοχή γεμάτη άσφαλτο και κτίρια.

Γι’ αυτό και ο νέος αστικός σχεδιασμός βασίζεται όλο και περισσότερο σε θερμικούς χάρτες και δεδομένα και όχι μόνο σε γενικά σχέδια για ολόκληρη την πόλη.

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)

Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο)

Η σκιά μετατρέπεται σε δημόσια υποδομή

Το κοινό στοιχείο όλων αυτών των παραδειγμάτων είναι ίσως και το σημαντικότερο.

Οι πόλεις αρχίζουν να αντιμετωπίζουν τη σκιά, το πράσινο, το νερό και τη δυνατότητα πρόσβασης σε έναν δροσερό χώρο ως βασικές δημόσιες υποδομές, περίπου όπως αντιμετωπίζουν τον φωτισμό, τα πεζοδρόμια ή τις συγκοινωνίες.

Η αλλαγή αυτή έχει και έντονη κοινωνική διάσταση.

Η ζέστη δεν πλήττει όλους το ίδιο. Περισσότερο εκτεθειμένος είναι ο ηλικιωμένος που ζει μόνος, ο εργαζόμενος σε εξωτερικό χώρο, ο κάτοικος ενός κακομονωμένου διαμερίσματος, το παιδί που παίζει σε μια αυλή από άσφαλτο, ο άνθρωπος που ζει σε μια γειτονιά χωρίς δέντρα και ο πολίτης που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να λειτουργεί κλιματισμό επί ώρες.

Γι’ αυτό και η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή συνδέεται πλέον άμεσα με την κοινωνική πολιτική.

Λιγότερη άσφαλτος, περισσότερα δέντρα — αλλά στις σωστές θέσεις

Τα παραδείγματα της Βαρκελώνης, του Παρισιού, της Βιέννης και του Ρότερνταμ δείχνουν επίσης ότι δεν απαιτούνται πάντοτε εντυπωσιακά έργα.

Μια σειρά σχετικά απλών παρεμβάσεων μπορούν, όταν εφαρμοστούν συστηματικά, να αλλάξουν το μικροκλίμα μιας γειτονιάς: περισσότερα δέντρα στους δρόμους, σκίαστρα σε πλατείες και στάσεις λεωφορείων, πράσινες ή ψυχρές στέγες, λιγότερη άσφαλτος στις σχολικές αυλές, διαπερατά υλικά, βρύσες και σημεία πόσιμου νερού, ανοιχτά δημόσια κτίρια ως χώροι δροσιάς και προστατευμένες διαδρομές πεζών.

Το σημαντικότερο όμως είναι η χωροθέτηση.

Ένα ακόμη πάρκο σε μια ήδη πράσινη συνοικία έχει διαφορετική αξία από εκατό νέα δέντρα σε έναν δρόμο όπου ηλικιωμένοι, παιδιά και εργαζόμενοι κινούνται καθημερινά χωρίς ούτε ένα μέτρο σκιάς.

Οι πόλεις του 20ού αιώνα πρέπει να προσαρμοστούν στον 21ο

Η Ευρώπη βρίσκεται πλέον μπροστά σε μια πραγματικότητα την οποία περιγράφει πολύ εύστοχα και το πρόσφατο άρθρο του in.gr: ο αστικός ιστός που δημιουργήσαμε μπορεί να ενισχύσει τη ζέστη, αλλά ακριβώς επειδή είναι ανθρώπινο δημιούργημα μπορεί και να επανασχεδιαστεί.

Το ερώτημα επομένως δεν είναι πώς θα εξαφανίσουμε τους καύσωνες. Αυτό δεν βρίσκεται στις δυνατότητες μιας δημοτικής αρχής.

Μια πόλη μπορεί όμως να αποφασίσει πόσα δέντρα θα έχει ένας δρόμος. Πόση άσφαλτο θα κρατήσει μια πλατεία. Αν ένα παιδί θα περνά το διάλειμμά του πάνω σε πυρακτωμένο τσιμέντο ή κάτω από δέντρα. Αν ένας ηλικιωμένος θα έχει σε απόσταση δέκα λεπτών έναν δροσερό δημόσιο χώρο. Αν οι στάσεις των λεωφορείων θα προσφέρουν σκιά. Αν οι νέες αναπλάσεις θα σχεδιάζονται με βάση τις θερμοκρασίες του παρελθόντος ή εκείνες που προβλέπονται για τις επόμενες δεκαετίες.

Η ζέστη, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει.

Το στοίχημα πλέον είναι αν οι πόλεις θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν σαν να μην το γνωρίζουν.

 

Πηγές:

  • Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – WHO Europe: πρόσφατη ανακοίνωση της 30ής Ιουνίου 2026 για την προετοιμασία των ευρωπαϊκών πόλεων απέναντι στους καύσωνες. Αναφέρει ειδικά τη Βαρκελώνη και το δίκτυο άνω των 500 climate shelters.
  • Ville de Paris: επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Cours Oasis και της μετατροπής σχολικών αυλών σε δροσερούς και πράσινους χώρους.
  • European Climate Adaptation Platform – Climate-ADAPT / EEA: αναλυτικό case study του προγράμματος OASIS, με τον σχεδιασμό, τις παρεμβάσεις και την αξιολόγησή τους.
  • City of Vienna: επίσημο Vienna Heat Action Plan, με μέτρα για υγειονομικές δομές, ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες.
  • City of Vienna / Smart City Wien: Cool Streets και Cool Zones ως πρακτικές αστικής προσαρμογής.
  • Climate Adaptation Knowledge Portal Netherlands: το Local Heat Plan του Ρότερνταμ και οι παρεμβάσεις σε επίπεδο γειτονιάς

The post Η ζέστη ήρθε για να μείνει. Οι πόλεις που αλλάζουν για να προστατεύσουν τους κατοίκους τους (φωτο) first appeared on Real Voice 99.5.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | realvoice995.gr

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Θεσσαλονίκη: «Ζητώ συγγνώμη» – Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 59χρονο για έξι διαδοχικούς εμπρησμούς

12 Αυγούστου, 2026

Δεκαπενταύγουστος: Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας – Τι ισχύει για τα φορτηγά

12 Αυγούστου, 2026

Καιρός: Ισχυρό μελτέμι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Πώς θα κυλήσει ο Δεκαπενταύγουστος

12 Αυγούστου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ξεχωριστή κίνηση του Άρη Μαλεσιάδας για τον Άρη Θεσσαλονίκης

By hellasvoice12 Αυγούστου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα του www.sfina.gr Μία όμορφη κίνηση που συνδέει το παρελθόν με το παρόν…

Ναύπακτος: 70χρονος φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι

12 Αυγούστου, 2026

ΠΑΟΚ Β’ : Ανακοίνωσε Γκαλεάνο και Καραγκέα

12 Αυγούστου, 2026

Βεροίας Παντελεήμων: «Ο Άγιος Λουκάς έτρεφε μεγάλη αγάπη προς την Θεοτόκο»

12 Αυγούστου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Η ξεχωριστή κίνηση του Άρη Μαλεσιάδας για τον Άρη Θεσσαλονίκης
  • Ναύπακτος: 70χρονος φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι
  • ΠΑΟΚ Β’ : Ανακοίνωσε Γκαλεάνο και Καραγκέα
  • Βεροίας Παντελεήμων: «Ο Άγιος Λουκάς έτρεφε μεγάλη αγάπη προς την Θεοτόκο»
  • Χανιά: Συνελήφθη 16χρονος για πυρκαγιά στο Ακρωτήρι – «Έπαιζα με τα σπίρτα, ήθελα να δω πώς παίρνει φωτιά»

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Η ξεχωριστή κίνηση του Άρη Μαλεσιάδας για τον Άρη Θεσσαλονίκης

12 Αυγούστου, 2026

Ναύπακτος: 70χρονος φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι

12 Αυγούστου, 2026

ΠΑΟΚ Β’ : Ανακοίνωσε Γκαλεάνο και Καραγκέα

12 Αυγούστου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026575 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026323 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202683 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.