Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Συγκίνηση προκάλεσε η ανάρτηση της αδελφής του Δημήτρη Ήμελλου, Αγγελικής Ήμελλου, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού.
Σε ανάρτησή της στα social media, η Αγγελική Ήμελλου μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της για τον αδελφό της.
Ο Δημήτρης Ήμελλος έφυγε από τη ζωή στις 16 Δεκεμβρίου 2024, σε ηλικία 57 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Αγγελική Ήμελλου τόνισε πως η οικογένειά του θα συνεχίσει να γιορτάζει την ονομαστική του εορτή, μέχρι τη στιγμή που θα συναντηθούν ξανά.
«Αγαπημένε μου αδερφέ, μέχρι που να ανταμώσουμε ξανά ολοι μαζί με τον μπαμπά μας, εμείς θα σε γιορτάζουμε Δημήτρη της καρδιάς μας. Χρόνια παραδεισένια Δημήτρη μας στην αγκαλιά του Θεού», έγραψε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | https://www.tanea.gr/

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
