Σύμφωνα με δημοσίευμα του www.sfina.gr Ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για την επερχόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων τον Νοέμβριο, κατά την διάρκεια της οποίας η «σελεσάο» θ’ αντιμετωπίσει την Ιαπωνία (14 Νοεμβρίου) και την Σινγκαπούρη (17 Νοεμβρίου). Για αυτούς τους δύο φιλικούς αγώνες στην Ασία, ο Ιταλός προπονητής κάλεσε τους Εστεβάο και Έντρικ, παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τους στην Τσέλσι και στην Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα. Ερωτηθείς για την κατάσταση των δύο επιθετικών, ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε ότι οι δύο πρώην παίκτες της Παλμέιρας αντιπροσωπεύουν το μέλλον της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας: «Τι να πω… Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάς με το ένα μάτι στο παρελθόν και με το άλλο στο μέλλον. Οι Έντρικ και Εστεβάο θα πρέπει να έχουν χρόνο συμμετοχής, όχι λόγω της τρέχουσας κατάστασής τους, αλλά λόγω της εξέλιξής τους ως παίκτες. Είναι σε κορυφαία φόρμα και μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα». Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | https://www.sfina.gr/

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
