Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια

2 Νοεμβρίου, 2026

Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου

2 Νοεμβρίου, 2026

Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23

2 Νοεμβρίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΠΟΛΙΤΙΚΗ»Η κακοκαιρία «Agneta» φέρνει 48ωρο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Οι «κόκκινες» περιοχές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κακοκαιρία «Agneta» φέρνει 48ωρο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Οι «κόκκινες» περιοχές

hellasvoiceBy hellasvoice1 Νοεμβρίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια3 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Με το όνομα «Agneta» αναμένεται να πλήξει και την Ελλάδα η νέα κακοκαιρία που σχηματίστηκε στο Τυρρηνικό Πέλαγος και κινείται προς την περιοχή μας. Όπως γνωστοποίησε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, η ονομασία δόθηκε από τους Ιταλούς, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό σχηματίστηκε στην περιοχή τους και αποτελεί την πρώτη κακοκαιρία της φετινής περιόδου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, το σύστημα αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας την Τρίτη, ενώ η επιδείνωση του καιρού θα γίνει πιο αισθητή την Τρίτη και την Τετάρτη, με ενίσχυση των βροχοπτώσεων και των καταιγίδων.

Μέχρι τότε, η χώρα εξακολουθεί να επηρεάζεται από ένα διαφορετικό βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην Αττική, όπου τα φαινόμενα αναμένονται να ενταθούν τις απογευματινές ώρες της Κυριακής.

«Σε πιο δύσκολη φάση ο καιρός από τη Δευτέρα»

Στην ανάρτησή του, ο Θοδωρής Κολυδάς επισημαίνει ότι η καιρική κατάσταση εισέρχεται σταδιακά σε πιο απαιτητική φάση. Όπως εξηγεί, μια εκτεταμένη ζώνη χαμηλών πιέσεων με τρία κέντρα στη νοτιοανατολική Μεσόγειο συντηρεί τις βροχές και τις καταιγίδες σε αρκετές περιοχές, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διαμορφωθεί οργανωμένη μετωπική δραστηριότητα.

Ωστόσο, η εικόνα αναμένεται να αλλάξει την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς το ανώτερο βαρομετρικό χαμηλό θα πλησιάσει την περιοχή μας, ενισχύοντας τα φαινόμενα.

Ο μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή και στην ένταση των βροχοπτώσεων, όπως αυτή αποτυπώνεται στα προγνωστικά στοιχεία, ενώ υπογραμμίζει ότι η εξέλιξη του συστήματος θα καθορίσει την ένταση της κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες.

Δείτε live την πορεία των έντονων καιρικών φαινομένων

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις πρώτες ώρες της Κυριακής (01-11-2026) τουλάχιστον μέχρι και τη Δευτέρα (02-11-2026) κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Την Κυριακή (01-11-2026)

α. Στα νησιά του Ιονίου από τις πρώτες ώρες έως το μεσημέρι.

β. Στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το απόγευμα.

γ. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία από τις πρωινές ώρες έως αργά τη νύχτα.

δ. Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου από τις απογευματινές ώρες έως αργά τη νύχτα.

ε. Στα Δωδεκάνησα από το απόγευμα.

Τη Δευτέρα (02-11-2026)

α. Στα νησιά του Ιονίου, κατά διαστήματα, από τις πρωινές ώρες.

β. Στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο από το απόγευμα μέχρι αργά τη νύχτα.

γ. Στα Δωδεκάνησα, κατά διαστήματα, μέχρι τις βραδινές ώρες.

«Πνίγηκαν» Κίμωλος και Θάσος 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους πλήττοντας την Κίμωλο και τη Θάσο. Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το μέγεθος των καταστροφών από τον μεγάλο όγκο νερού που έπεσε στα νησιά.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:​Read More | https://www.tanea.gr/

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια

2 Νοεμβρίου, 2026

Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου

2 Νοεμβρίου, 2026

Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23

2 Νοεμβρίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια

By hellasvoice2 Νοεμβρίου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.grΜια καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό και ληστεία κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές…

Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου

2 Νοεμβρίου, 2026

Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23

2 Νοεμβρίου, 2026

Βίντεο ντοκουμέντο: Του πήραν το αυτοκίνητο επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, πήγε να το πάρει πίσω και παρέσυρε εργαζόμενο

2 Νοεμβρίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια
  • Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου
  • Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23
  • Βίντεο ντοκουμέντο: Του πήραν το αυτοκίνητο επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, πήγε να το πάρει πίσω και παρέσυρε εργαζόμενο
  • Εφιάλτης για 48χρονη στο Βόλο: Ο πρώην της είχε γίνει σκιά της και την απειλούσε – «Θα σε θάψω δύο μέτρα στην αυλή σου»

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Λασίθι: Κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο σπίτι του – Η κάμερα αποκάλυψε την αλήθεια

2 Νοεμβρίου, 2026

Κυκλοφοριακό: Ο «γόρδιος δεσμός» της Αθήνας και η αναζήτηση ενός ενιαίου σχεδίου

2 Νοεμβρίου, 2026

Οι αντιδράσεις, τα μηνύματα και τα επίμαχα σημεία του Άρθρου 23

2 Νοεμβρίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026582 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026325 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202687 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.