Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε 13χρονο αγόρι σε θαλάσσιο πάρκο στην περιοχή «Τρανή Αμμούδα» του Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λιμενική Αρχή Νέου Μαρμαρά ενημερώθηκε χθες το βράδυ για τον τραυματισμό 13χρονου υπηκόου Ρουμανίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο θαλάσσιο πάρκο χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί του πόδι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί. Στη συνέχεια, ο ανήλικος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου». Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | https://www.tanea.gr/
Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

