Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Τζένη Μπότση: Το ξεχωριστό 3ήμερο με την κόρη της στην Τζια – «Δεν είσαι η καλύτερή μου φίλη, είσαι η καλύτερη μαμά»

6 Σεπτεμβρίου, 2026

Λιμάνι Πειραιά: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την αποκατάσταση βλάβης στον καταπέλτη

6 Σεπτεμβρίου, 2026

Χόλιγουντ: Αντικαταστάθηκε το αστέρι της Ντόλι Πάρτον που είχε βανδαλιστεί μετά τον θάνατό της

6 Σεπτεμβρίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΠΟΛΙΤΙΚΗ»Φρίκη στην Κυψέλη: Τα πρώτα λόγια του 43χρονου κατηγορούμενου – Η ανατριχιαστική ομολογία της 38χρονης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρίκη στην Κυψέλη: Τα πρώτα λόγια του 43χρονου κατηγορούμενου – Η ανατριχιαστική ομολογία της 38χρονης

hellasvoiceBy hellasvoice1 Σεπτεμβρίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια4 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις γύρω από την φρικιαστική υπόθεση του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό και κατεψυγμένο σε σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Κυψέλη. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι γονείς του, ένας Έλληνας που μεγάλωσε στη Γερμανία και η Γερμανίδα σύζυγός του, που το μετέφεραν μέσα σε μια ροζ βαλίτσα, καθώς άλλαζαν διαρκώς κατοικίες.

Περίπου 48 ώρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ένα από τα πολλά ερωτήματα που απασχολούν την υπόθεση έχει πλέον απαντηθεί: το βρέφος που εντοπίστηκε κατεψυγμένο, είχε δολοφονηθεί.

Ωστόσο, ο 43χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει πως δεν σκότωσαν εκείνοι το μωρό. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Live News, έδωσε τη δική του εκδοχή, λέγοντας ότι «Το παιδί ήταν άρρωστο. Δεν ήταν ότι το σκοτώσαμε εμείς».

«Είχε μια αρρώστια με το έντερό του και κήλη. Κήλη είχε. Εκείνη την ημέρα είχε πυρετό. Είχαν πάει στον γιατρό», ισχυρίστηκε ο 43χρονος.

Η ανατριχιαστική ομολογία της 38χρονης

Σοκάρουν τα όσα είπε η 38χρονη Γερμανίδα στους αστυνομικούς για το νεκρό βρέφος. Όπως ισχυρίστηκε, το βρέφος ήταν δικό της, ότι το είχε γεννήσει το 2022 σε μαιευτήριο της Αθήνας και ότι ήταν στην κατάψυξη από το 2023. Επίσης είπε ότι και τα άλλα δύο παιδιά είναι δικά της.

«Και τα τρία παιδιά είναι δικά μου. Τώρα είμαι έγκυος 7 μηνών σε άλλο παιδί. Η κόρη μου είναι επίσης έγκυος αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιος είναι ο πατέρας. Νομίζω ότι είναι ο 26χρονος Αφγανός», φέρεται να είπε η 38χρονη.

«Με τον σύντροφό μου δεν είμαστε παντρεμένοι. Μένουμε μαζί, αγαπιόμαστε. Ο σύντροφός μου είχε ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά. Είχε συλληφθεί. Το βρέφος ήταν στην κατάψυξη από το 2023, δεν ήθελα να το αποχωριστώ για συναισθηματικούς λόγους. Γεννήθηκε και είχε προβλήματα υγείας», συνέχισε η Γερμανίδα.

Σύμφωνα με το Mega, η 38χρονη φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς μια εκδοχή παρόμοια με εκείνη του 43χρονου σχετικά με το βρέφος. Φέρεται να είπε στις Αρχές ότι γέννησε το μωρό το 2022 σε μαιευτήριο της Αθήνας και υποστήριξε ότι της έδωσαν άλλο παιδί, το οποίο ήταν «δαιμονισμένο» και έκλαιγε ασταμάτητα. Όπως φέρεται να είπε, το βρέφος πέθανε έπειτα από περίπου οκτώ μήνες, από παθολογικά αίτια, καθώς πονούσε στο στομάχι του και στη συνέχεια σταμάτησε να κλαίει.

«Δεν είχε πάει στο Χαμόγελο του Παιδιού ο 12χρονος γιος μου. Δεν είχαν θέσεις. Πήγε σε νοσοκομείο για μια εβδομάδα στο Παίδων. Είχε γίνει μια κλοπή, πήγε το παιδί κι έκλεψε ένα κινητό μαζί με τον μικρό μου. Τα βρήκε η αστυνομία, τα πήγε στο Χαμόγελο αλλά δεν είχαν θέσεις και μετά τα πήγε ως ασυνόδευτα στο νοσοκομείο» είπε ακόμη η Γερμανίδα αναφορικά με τον γιο της.

Τα σπίτια που άλλαξε το ζευγάρι – «Περιφέραν το βρέφος επί 3 χρόνια»

Τουλάχιστον τέσσερα σημεία φέρεται να άλλαξε η οικογένεια τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια, στην οδό Σκιάθου. Ένα σπίτι που η οικογένεια φέρεται να νοίκιαζε την περίοδο 2019-2020.

Αργότερα, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά, εγκαταστάθηκαν σε άλλο σπίτι, σε κοντινή απόσταση από την οδό Σκιάθου. Έμειναν σε μια αποθήκη για λίγο καιρό στην οδό Αιλιανού.

Στη συνέχεια, έμειναν σε ένα διαμέρισμα για αρκετό καιρό στην οδό Φυλής, το οποίο ίσως δολοφονήθηκε το βρέφος. Και τελικά τον τελευταίο μήνα βρίσκονταν στο σπίτι της οδού Θάσου, όπου αποκαλύφθηκε η φρικιαστική ιστορία.

Το διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια

Ένα από τα σημεία που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έρευνα είναι ένα διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια, στην οδό Σκιάθου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ειρήνης Δράγαση και του LIVE NEWS, η οικογένεια φέρεται να έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι την περίοδο 2019-2020.

Το κρίσιμο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι εάν πρόκειται για το διαμέρισμα στο οποίο δολοφονήθηκε το βρέφος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί απάντηση από τις Αρχές. Ωστόσο, το LIVE NEWS εξασφάλισε φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος, το οποίο πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας για το παρελθόν της οικογένειας.

Η ροζ βαλίτσα και το νεκρό βρέφος

Την ώρα που οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, το Mega δημοσίευσε φωτογραφία της βαλίτσας, όπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρισκόταν το κατεψυγμένο βρέφος. Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν αναφέρουν ότι η βαλίτσα εντοπίστηκε σε φωτογραφία μέσα σε σπίτι που ζούσε η οικογένεια πριν 5,5 χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:​Read More | https://www.tanea.gr/

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Λιμάνι Πειραιά: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την αποκατάσταση βλάβης στον καταπέλτη

6 Σεπτεμβρίου, 2026

Σύγκρουση θαλαμηγού με μικρό αλιευτικό στον Ισθμό – Συνελήφθη ο Έλληνας κυβερνήτης

6 Σεπτεμβρίου, 2026

Η ανάρτηση Μητσοτάκη μετά την ομιλία στη ΔΕΘ – Επιγραμματικά όλα τα μέτρα

5 Σεπτεμβρίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
LIFESTYLE

Τζένη Μπότση: Το ξεχωριστό 3ήμερο με την κόρη της στην Τζια – «Δεν είσαι η καλύτερή μου φίλη, είσαι η καλύτερη μαμά»

By hellasvoice6 Σεπτεμβρίου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr ​Η Τζένη Μπότση αποφάσισε να κλείσει το φετινό καλοκαίρι με…

Λιμάνι Πειραιά: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την αποκατάσταση βλάβης στον καταπέλτη

6 Σεπτεμβρίου, 2026

Χόλιγουντ: Αντικαταστάθηκε το αστέρι της Ντόλι Πάρτον που είχε βανδαλιστεί μετά τον θάνατό της

6 Σεπτεμβρίου, 2026

Νίκολιτς: «Στο δρόμο της επιστροφής ο Κουτέσα»

6 Σεπτεμβρίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Τζένη Μπότση: Το ξεχωριστό 3ήμερο με την κόρη της στην Τζια – «Δεν είσαι η καλύτερή μου φίλη, είσαι η καλύτερη μαμά»
  • Λιμάνι Πειραιά: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την αποκατάσταση βλάβης στον καταπέλτη
  • Χόλιγουντ: Αντικαταστάθηκε το αστέρι της Ντόλι Πάρτον που είχε βανδαλιστεί μετά τον θάνατό της
  • Νίκολιτς: «Στο δρόμο της επιστροφής ο Κουτέσα»
  • Κατερίνα Καινούργιου: Το Παρίσι το ήξερα, αλλά το Παρίσι μαζί σας, το γνώρισα για πρώτη φορά

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Τζένη Μπότση: Το ξεχωριστό 3ήμερο με την κόρη της στην Τζια – «Δεν είσαι η καλύτερή μου φίλη, είσαι η καλύτερη μαμά»

6 Σεπτεμβρίου, 2026

Λιμάνι Πειραιά: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την αποκατάσταση βλάβης στον καταπέλτη

6 Σεπτεμβρίου, 2026

Χόλιγουντ: Αντικαταστάθηκε το αστέρι της Ντόλι Πάρτον που είχε βανδαλιστεί μετά τον θάνατό της

6 Σεπτεμβρίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026577 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026323 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202686 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.