Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr Μια άγνωστη πτυχή της παιδικής του ηλικίας με σημείο αναφοράς την Αλίκη Βουγιουκλάκη μοιράστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star». Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την εκδήλωση για τα εγκαίνια του καμαρινιού που διατηρούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο ηθοποιός περιέγραψε το μέγεθος του θαυμασμού που έτρεφε για εκείνη από την πρώτη στιγμή που την αντιλήφθηκε, γεγονός που όπως εξήγησε καθόρισε και το μέλλον του. «Λάτρευα την Αλίκη Βουγιουκλάκη από πάρα πολύ μικρό παιδάκι», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. Η πρώτη συνάντηση και η φωτογραφία στο μαξιλάρι Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, εξήγησε πώς η φιγούρα της ηθοποιού τον ώθησε στο να ακολουθήσει τον ίδιο επαγγελματικό δρόμο, ενώ θυμήθηκε και τα λόγια που της μετέφερε όταν τελικά οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν. «Νομίζω ότι και εξαιτίας της και από τον θαυμασμό που είχα προς αυτήν, έχω γίνει ηθοποιός. Όταν τη γνώρισα, της είχα πει πως… Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.newsbeast.gr
Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

