Σύμφωνα με δημοσίευμα του www.sfina.gr
Η Καβάλα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γιώργου Μάρα από την ομάδα. Παράλληλα, τονίζει: «Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη». Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Μάρα αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση της ομάδας τον ευχαριστεί για την έως τώρα προσφορά του και τη συνεργασία, ευχόμενη ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της πορείας του. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Η ομάδα παραμένει συγκεντρωμένη στον στόχο της παραμονής και όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον πετύχουμε.
Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | https://www.sfina.gr/
Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

