Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr Η Μάγκι Τζίλενχαλ βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, εξελίσσεται στην καλύτερη πρέσβειρα της χώρας μας. Η βραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτις ταξίδεψε από την Αθήνα μέχρι το Ιόνιο, μοιράζοντας με τους εκατομμύρια ακολούθους της τις πιο αυθεντικές ελληνικές γεύσεις που τη μάγεψαν. Για σουβλάκια στον «Λευτέρη» και βουτιές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα Το ταξίδι της ξεκίνησε με άρωμα Αττικής. Η Τζίλενχαλ απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τον εμβληματικό Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Η ίδια φάνηκε να ενθουσιάζεται από την απλότητα και την ποιότητα της ελληνικής γαστρονομίας, κάνοντας ειδική αναφορά στις γεύσεις που τη συγκίνησαν. «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι. Και το πιο εκπληκτικό: Κρητικό μέλι. Νιώθουμε ανανεωμένοι και πάρα, πάρα πολύ ευγνώμονες» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. Η σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσής… Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.newsbeast.gr
Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

