Σύμφωνα με δημοσίευμα του novasports.gr Από την πρώτη στιγμή ο Ουναχί έδειξε τη συμπαράστασή του στον φίλο και συμπατριώτη του, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, όμως το βράδυ της Κυριακής προχώρησε σε μια ιδιαίτερα αξιόλογη κίνηση. Ο άσος του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (3-1), έφυγε από το γήπεδο και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος το πρωί είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο Ουναχί δεν θα μπορούσε να επισκεφθεί νωρίτερα τον Ελ Κααμπί, καθώς βρισκόταν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι. Φρόντισε, όμως, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης να βρεθεί στο πλευρό του φίλου του, φορώντας τη φανέλα της ομάδας του, για να του συμπαρασταθεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο. Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | https://www.novasports.gr/

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
