Η Κυριακή του Πάσχα στην Κατερίνη γίνεται σημείο συνάντησης για όλους τους φίλους της ποντιακής μουσικής. Στην αίθουσα «ΘΕΑΜΑ» στήνεται μια μεγάλη ποντιακή βραδιά με δυνατές συμμετοχές και αυθεντικό γλέντι μέχρι το πρωί.

Συμμετέχουν:

Γιώργος Στεφανίδης, Κώστας Σιαμίδης, Ειρήνη Σαχταρίδου, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Αχιλλέας Χριστοφορίδης, Γιάννης Παπαχατζάκης, Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, Γιώργος Μάντσος, Γιάννης Πολυχρονίδης

Πλήκτρα: Δημήτρης Φουντουκίδης

Κυριακή 12 Απριλίου 2026

Αίθουσα «ΘΕΑΜΑ», Κατερίνη (3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης)

Έναρξη: 22:30

Είσοδος: 5€

Κρατήσεις: 6978 068548

Μια βραδιά γεμάτη λύρα, τραγούδι και χορό που δεν πρέπει να χάσετε.

Το άρθρο «ΘΕΑΜΑ» Κατερίνης: Το απόλυτο ποντιακό γλέντι της Κυριακής του Πάσχα. εμφανίστηκε πρώτα στο PontosVoice – H δική σου ΚΑΘΑΡΗ Ποντιακή φωνή.

Πηγή: Read More

Share.

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.

Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.

Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Leave A Reply

Exit mobile version