Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Ζητείται δικαιοσύνη για την τραγωδία της Πύλου

12 Ιουνίου, 2026

Στενά του Ορμούζ: Αυξάνεται η ροή πετρελαίου, μεταφέρονται καθημερινά περίπου 1,8 εκατομμύρια βαρέλια

12 Ιουνίου, 2026

Ιωάννινα – New European Bauhaus Festival: Τι είδους πράσινο χρειαζόμαστε στις πόλεις μας;

12 Ιουνίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΠΟΛΙΤΙΚΗ»Φονικό στην Αιγιάλεια: Κατεστραμμένο βρέθηκε το κινητό της 54χρονης – Ο κατηγορούμενος ζητά το άνοιγμα των ιατρικών αρχείων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φονικό στην Αιγιάλεια: Κατεστραμμένο βρέθηκε το κινητό της 54χρονης – Ο κατηγορούμενος ζητά το άνοιγμα των ιατρικών αρχείων

hellasvoiceBy hellasvoice12 Ιουνίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια3 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Το διπλό φονικό στο Αίγιο συνεχίζει να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, καθώς νέα στοιχεία ήρθαν στο φως από τη δεύτερη αυτοψία των Αρχών στο σπίτι όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. Ο Ιταλός κατηγορούμενος βρέθηκε ξανά στο σημείο, προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα και να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Μαρία Ιατροπούλου, η έρευνα επικεντρώθηκε στην ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου της 54χρονης γυναίκας, το οποίο θεωρείται κρίσιμο για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Το κινητό εντοπίστηκε τελικά με τη βοήθεια του κατηγορουμένου.

«Η έρευνα είχε εστιάσει στην εύρεση του κινητού τηλεφώνου της 54χρονης. Επέστρεψαν χθες στην οικία για να το βρουν και το βρήκαν. Τα κινητά τηλέφωνα του γιου και του Ιταλού τα είχαν πάρει εξ’ αρχής. Τους βοήθησε ο Ιταλός κατηγορούμενος να το βρουν», ανέφερε η κ. Ιατροπούλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαλυμένο το κινητό της 54χρονης

Η συνήγορος του 65χρονου δήλωσε πως δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα από τη νέα έρευνα, ωστόσο ο εντολέας της συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές. «Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα του τηλεφώνου και του υπολογιστή του, τα οποία κατασχέθηκαν. Δεν μπορεί να πραγματοποιήσει καμία συναλλαγή, όντας πολίτης της Ιταλίας στην Ελλάδα», σημείωσε.

Αναφερόμενη στο κινητό της 54χρονης, η κ. Ιατροπούλου τόνισε: «Ενημέρωσε ο ίδιος ότι υπήρχε μια εμπλοκή της θανούσης με το κινητό της. Είχε η ίδια μάλλον καταστρέψει κατά ένα μεγάλο μέρος το κινητό τις προηγούμενες μέρες. Ο ίδιος βοήθησε στο να βρεθεί». Όπως πρόσθεσε, «ούτε καν το είχε ακουμπήσει».

Αίτημα για άνοιγμα των ιατρικών αρχείων

Ο 65χρονος Ιταλός, που παρουσιάστηκε εκ νέου στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (13/6), πρόκειται να υποβάλει αίτημα για να ανοίξουν τα ιατρικά αρχεία όλων των εμπλεκομένων. «Ο άνθρωπος προσπαθεί να συνεργαστεί όπως μπορεί, μέσα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει», ανέφερε η συνήγορός του στο Star. Σύμφωνα με την ίδια, από το άνοιγμα των αρχείων ενδέχεται να προκύψουν απαντήσεις για τη διπλή δολοφονία.

Ένα μαχαίρι στη δικογραφία

Κατά την αυτοψία βρέθηκαν δύο μαχαίρια στο σπίτι — το ένα κάτω από τη σορό της γυναίκας και το άλλο σε μια γλάστρα. Ωστόσο, όπως δήλωσε η δικηγόρος, μόνο το ένα περιλαμβάνεται στη δικογραφία. «Το μαχαίρι που ήταν καρφωμένο στη γλάστρα νομίζω ότι δεν είναι κάπου στη δικογραφία. Το μαχαίρι που βρέθηκε κάτω από τη γυναίκα εξετάστηκε στα εργαστήρια και δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμα του κατηγορουμένου», επισήμανε.

«Να ανοίξουν τα κινητά και οι υπολογιστές»

Η συνήγορος του Ιταλού υπογράμμισε ότι έχει ζητηθεί να εξεταστούν όλα τα ηλεκτρονικά μέσα. «Από χθες έχουμε ζητήσει να ανοίξουν όλα τα κινητά, όλες οι συσκευές και φυσικά και οι δύο υπολογιστές, προκειμένου να ερευνηθεί οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την ανακριτική αρχή», δήλωσε.

Σε ερώτηση για το πώς δεν αντιλήφθηκε τη διπλή ανθρωποκτονία, η κ. Ιατροπούλου απάντησε πως «οποιαδήποτε πληροφορία θα δοθεί μετά την απολογία». Παράλληλα υπενθύμισε ότι «ήδη έχουμε το μαχαίρι στο οποίο δεν υπάρχει κανένα δακτυλικό αποτύπωμα, ενώ υπάρχει ένα αποτύπωμα στο λάπτοπ του παιδιού, το οποίο είναι της μητέρας».

Προθεσμία για απολογία

Ο 65χρονος Ιταλός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών του Αιγίου, στο πλαίσιο της έρευνας για το διπλό φονικό που έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην περιοχή. Λίγο μετά τις 10:30 πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, ζητώντας νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (13/6).

Ο κατηγορούμενος καλείται να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους η 54χρονη γυναίκα και ο 26χρονος γιος της, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ευρήματα της προανάκρισης.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:​Read More | https://www.tanea.gr/

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Ζητείται δικαιοσύνη για την τραγωδία της Πύλου

12 Ιουνίου, 2026

Ιωάννινα – New European Bauhaus Festival: Τι είδους πράσινο χρειαζόμαστε στις πόλεις μας;

12 Ιουνίου, 2026

Λάρισα: Συνέλαβαν 2 άνδρες που παρέλαβαν δέμα με πάνω από 1 κιλό κάνναβη στη Θεσσαλονίκη

12 Ιουνίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζητείται δικαιοσύνη για την τραγωδία της Πύλου

By hellasvoice12 Ιουνίου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.grΞημερώματα 14ης Ιουνίου 2023, για ένα σκάφος με αδιευκρίνιστο αριθμό επιβαινόντων…

Στενά του Ορμούζ: Αυξάνεται η ροή πετρελαίου, μεταφέρονται καθημερινά περίπου 1,8 εκατομμύρια βαρέλια

12 Ιουνίου, 2026

Ιωάννινα – New European Bauhaus Festival: Τι είδους πράσινο χρειαζόμαστε στις πόλεις μας;

12 Ιουνίου, 2026

Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2026: Αυτά είναι τα οριστικά αποτελέσματα

12 Ιουνίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Ζητείται δικαιοσύνη για την τραγωδία της Πύλου
  • Στενά του Ορμούζ: Αυξάνεται η ροή πετρελαίου, μεταφέρονται καθημερινά περίπου 1,8 εκατομμύρια βαρέλια
  • Ιωάννινα – New European Bauhaus Festival: Τι είδους πράσινο χρειαζόμαστε στις πόλεις μας;
  • Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2026: Αυτά είναι τα οριστικά αποτελέσματα
  • Λάρισα: Συνέλαβαν 2 άνδρες που παρέλαβαν δέμα με πάνω από 1 κιλό κάνναβη στη Θεσσαλονίκη

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Ζητείται δικαιοσύνη για την τραγωδία της Πύλου

12 Ιουνίου, 2026

Στενά του Ορμούζ: Αυξάνεται η ροή πετρελαίου, μεταφέρονται καθημερινά περίπου 1,8 εκατομμύρια βαρέλια

12 Ιουνίου, 2026

Ιωάννινα – New European Bauhaus Festival: Τι είδους πράσινο χρειαζόμαστε στις πόλεις μας;

12 Ιουνίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026319 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202678 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.