Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» στον Άλεκ Πίτερς – «Θα είσαι πάντα ένας από εμάς»

16 Ιουνίου, 2026

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός – Η ώρα και το σημείο της συνάντησης

16 Ιουνίου, 2026

Χατζηδάκης: Μείωση φόρων και στήριξη ευάλωτων στο πακέτο της ΔΕΘ – Προχωρούμε με έργα και όχι λόγια (Βίντεο)

16 Ιουνίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΠΟΛΙΤΙΚΗ»Ακρίβεια: Επέστρεψαν τα τεφτέρια στα κρεοπωλεία της γειτονιάς – Τα 19 ευρώ το κιλό άγγιξε το μοσχάρι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίβεια: Επέστρεψαν τα τεφτέρια στα κρεοπωλεία της γειτονιάς – Τα 19 ευρώ το κιλό άγγιξε το μοσχάρι

hellasvoiceBy hellasvoice2 Ιουνίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια3 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Κάποτε το χαβιάρι θεωρούνταν πολυτέλεια και το μοσχάρι μία συνηθισμένη αγορά για τα ελληνικά νοικοκυριά. Σήμερα όμως, οι τιμές τείνουν να θολώσουν τα όρια μεταξύ των δύο, με ολοένα και περισσότερους καταναλωτές να δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στο κόστος αγοράς του κρέατος και να αναγκάζονται να περιορίσουν τις ποσότητες που βάζουν στο καλάθι τους.

Σύμφωνα με τον κ. Σάββα Κεσσίδη, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, ο οποίος μίλησε στο tanea.gr, αν και οι καταναλωτές εξακολουθούν να προτιμούν και να εμπιστεύονται τα κρεοπωλεία της γειτονιάς τους, δεν φεύγουν από αυτά με τις ίδιες ποσότητες κρέατος που αγόραζαν στο παρελθόν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως προς τα τέλη του μήνα, επιστρέφουν και τα τεφτέρια.

«Δεν έχουμε την δουλειά που θα έπρεπε να έχουμε, γιατί ο κόσμος δεν έχει χρήματα. Εμείς, έχουμε προσπαθήσει και έχουμε βάλει πλάτη, ειδικά στις ανατιμήσεις, και δεν βγάζουμε προσωπικό κέρδος, πέρα από το να μπορούμε να πληρώνουμε τα δικά μας έξοδα. Στις δύσκολες στιγμές, πάρα πολλά κρεοπωλεία, σε ποσοστό άνω του 70%, στους πάγιους πελάτες, όταν φτάνει η τελευταία εβδομάδα του μήνα, που τελειώνει ο μισθός και οι συντάξεις, τους βοηθάμε και κρατάμε τεφτέρια».

Όπως λέει ο κ. Κεσσίδης, αυτή τη στιγμή στα κρεοπωλεία της χώρας, το μοσχαρίσιο κρέας χωρίς κόκκαλο κοστίζει από 16 έως 19 ευρώ το κιλό, ο απλός κιμάς από 14 μέχρι 16 ευρώ το κιλό, το κοτόπουλο 4-4,50 ευρώ, ενώ οι τιμές στο αρνί και στο κατσίκι κάθε εβδομάδα διαφέρουν. «Την προηγούμενη εβδομάδα για παράδειγμα είχαμε μία άνοδο και πουλούσαμε 15-16 ευρώ το κιλό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει μία πτώση, γιατί είναι αρχή του καλοκαιριού και δεν έχει ακόμα ζήτηση. Αυτό που είναι αισιόδοξο είναι πως οι τιμές έχουν πέσει κατά περίπου 0,50 ευρώ τις τελευταίες εβδομάδες».

Οι τιμές στη Βαρβάκειο

Στην Βαρβάκειο Αγορά, σύμφωνα με τον κ. Ανδρέα Νιώτη, πρόεδρο της Ένωσης Κρεοπωλών Βαρβακείου Αγοράς, οι τιμές του κρέατος αναμένεται μέχρι και τον Αύγουστο να παραμείνουν ίδιες και στο μοσχαρίσιο κρέας και στο χοιρινό.

«Η τιμή του μοσχαρίσιου κρέατος χωρίς κόκκαλο ξεκινάει από 9-10 ευρώ έως 12 ευρώ το κιλό, στα 11 ευρώ είναι ο κιμάς, και τα καθαρά κομμάτια στα 12 ευρώ» αναφέρει ο κ. Νιώτης και προσθέτει:

«Το χοιρινό κρέας κυμαίνεται από 5 ευρώ έως 6,50 ευρώ, οι μπριζόλες λαιμού κοστίζουν περίπου 5 ευρώ, και το μπούτι 6,50 ευρώ». Όσον αφορά το κοτόπουλο, ξεκινά από 3 ευρώ και φτάνει έως 3,50 ευρώ. «Τα μπουτάκια είναι στα 3,50 ευρώ, το φιλέτο κοτόπουλο κοστίζει 7-7,50 ευρώ, όπου παρατηρήθηκε μία ελάχιστη άνοδος στην τιμή, ενώ το κόστος του αρνιού και του κατσικιού είναι 8 ευρώ και 12 ευρώ αντίστοιχα, ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο καταναλωτής».

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:​Read More | https://www.tanea.gr/

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός – Η ώρα και το σημείο της συνάντησης

16 Ιουνίου, 2026

Χατζηδάκης: Μείωση φόρων και στήριξη ευάλωτων στο πακέτο της ΔΕΘ – Προχωρούμε με έργα και όχι λόγια (Βίντεο)

16 Ιουνίου, 2026

Δανάη Στράτου: Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη πουλάει σκάφος – Το ερώτημα για το αν δηλώθηκε στο Πόθεν Έσχες

16 Ιουνίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» στον Άλεκ Πίτερς – «Θα είσαι πάντα ένας από εμάς»

By hellasvoice16 Ιουνίου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα του novasports.gr Μετά το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Άλεκ Πίτερς και την…

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός – Η ώρα και το σημείο της συνάντησης

16 Ιουνίου, 2026

Χατζηδάκης: Μείωση φόρων και στήριξη ευάλωτων στο πακέτο της ΔΕΘ – Προχωρούμε με έργα και όχι λόγια (Βίντεο)

16 Ιουνίου, 2026

Μοράτα: Θέλει να επιστρέψει στη Χετάφε

16 Ιουνίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» στον Άλεκ Πίτερς – «Θα είσαι πάντα ένας από εμάς»
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός – Η ώρα και το σημείο της συνάντησης
  • Χατζηδάκης: Μείωση φόρων και στήριξη ευάλωτων στο πακέτο της ΔΕΘ – Προχωρούμε με έργα και όχι λόγια (Βίντεο)
  • Μοράτα: Θέλει να επιστρέψει στη Χετάφε
  • Χρήστος Μάστορας: Έχω αρχίσει να κατευνάζω το συναίσθημα του να επιβληθώ στη σχέση μου, με έχει βοηθήσει η Γαρυφαλλιά

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» στον Άλεκ Πίτερς – «Θα είσαι πάντα ένας από εμάς»

16 Ιουνίου, 2026

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επισκέπτεται σήμερα ο Πρωθυπουργός – Η ώρα και το σημείο της συνάντησης

16 Ιουνίου, 2026

Χατζηδάκης: Μείωση φόρων και στήριξη ευάλωτων στο πακέτο της ΔΕΘ – Προχωρούμε με έργα και όχι λόγια (Βίντεο)

16 Ιουνίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026320 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202680 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.