Θεσσαλονίκη:5/6/2026

Αρ.Πρ.:1034

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι ύστερα από εκλογές που διεξήχθηκαν στις 4 Ιουνίου του 2026 και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, αναδείχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Ελένη Γαϊτανίδου

Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Σιαμπλίδης

Γενική Γραμματέας: Ιωάννα Στεφανίδου

Ειδική Γραμματέας: Φωτεινή Μαρμαρίδου

Ταμίας: Σταύρος Σαμαράς

Μέλος: Παναγιώτης Φουρκιώτης

Μέλος: Τριανταφυλλιά Δάϊου

Αναπληρωματικό Μέλος:

Χαράλαμπος Φουρκιώτης

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Πρόεδρος: Φωτεινή Βάσιου

Μέλος: Λεωνίδας Λαμπρόπουλος

Μέλος: Ελευθερία-Δέσποινα Αθανασιάδη

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

The post Δελτίο Τύπου-Αρχαιρεσίες Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης first appeared on PontosVoice – H δική σου ΚΑΘΑΡΗ Ποντιακή φωνή.

Πηγή: Read More

Share.

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Leave A Reply

Exit mobile version