Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Ένας 50χρονος εργάτης στη Νίσυρο υπέστη ακρωτηριασμό στο δεξί του χέρι εξαιτίας εργατικού ατυχήματος.
Ο άτυχος εργάτης νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, έπειτα από την επιχείρηση διακομιδής που πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να του παρασχεθεί εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κω Νίκο Φανιό, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο αλλοδαπός εργάτης έφτασε στο νοσοκομείο περίπου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών.
Σύμφωνα με τον κ. Φανιό, κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το δεξί του χέρι ήταν ήδη ακρωτηριασμένο. Το ατύχημα προκλήθηκε κατά τη χρήση μηχανήματος με ιμάντα.
Ο 50χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή.
Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | https://www.tanea.gr/

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
