Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Τσουκαλάς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνική συνοχή – Ανάπτυξη με αριθμούς χωρίς ευημερία για την κοινωνία

31 Μαΐου, 2026

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Έχει μια κακή συνήθεια, όσα δεν τον συμφέρουν, τα αποκρύπτει και ποτέ δεν απαντά

31 Μαΐου, 2026

Μαρία Καρυστιανού: Γεύμα με πολιτικό παρασκήνιο με τους στενούς συνεργάτες της – Οι πρώτες δημοσκοπήσεις και η ικανοποίηση στο στρατόπεδό της (Εικόνες Βίντεο)

31 Μαΐου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»Rodoslive»Φειδίας Παναγιώτου για Κυπριακό: «Είναι ηλίθιο να έχεις θέσεις εδώ και 30 χρόνια και να μην αλλάζεις»
Rodoslive

Φειδίας Παναγιώτου για Κυπριακό: «Είναι ηλίθιο να έχεις θέσεις εδώ και 30 χρόνια και να μην αλλάζεις»

hellasvoiceBy hellasvoice21 Μαΐου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Φειδίας Παναγιώτου για Κυπριακό: «Είναι ηλίθιο να έχεις θέσεις εδώ και 30 χρόνια και να μην αλλάζεις»

Νέες δηλώσεις του ευρωβουλευτή της Κύπρου αναμένεται να φέρουν αντιδράσεις

Σε δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν προχώρησε και πάλι ο Φειδίας Παναγιώτου, ο ευρωβουλευτής της Κύπρου που τώρα μπαίνει και στις βουλευτικές εκλογές με νέο κόμμα.

Ο influencer που κατάφερε να μπει στο ευρωκοινοβούλιο εκπροσωπώντας την Κύπρο, δεν απασχολεί μόνο με τον γάμο του που έγινε πριν από λίγες ημέρες αλλά και με τις πολιτικές δηλώσεις και θέσεις του, καθώς πλέον ο Φειδίας Παναγιώτου κατεβαίνει και επίσημα στον πολιτικό στίβο και στις εθνικές εκλογές του νησιού.

Ο ευρωβουλευτής που θα κατέβει με δικό του κόμμα και στις κυπριακές εκλογές, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ποια λύση προτιμά για το Κυπριακό, ότι «ανάλογα με τα δεδομένα την ώρα που θα συμφωνήσουμε, αλλά είναι ηλίθιο να έχεις θέσεις εδώ και 30 χρόνια και να μην αλλάζεις. Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα. Εγώ όταν ψηφίζω στο ευρωκοινοβούλιο την ώρα που πάω να ψηφίσω, καλούμαι να δεχτώ κάτι. Να πω το ψηφίζω ή δεν το ψηφίζω. Την ώρα που θα το ψηφίσουμε και θα έχουμε κάτι να ψηφίσουμε, να το συζητήσουμε. Τώρα συζητάμε πράγματα όπως κάνουν 52 χρόνια» είπε και μίλησε για καλύτερους χειρισμούς.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 1:27:50 στο παρακάτω βίντεο:

Ο κ. Χριστοδουλίδης κινδυνολογεί για το τι εθνικό συμβούλιο θα κάνει ο Φειδίας και είπε ότι το Εθνικό Συμβούλιο δεν έχει τηλέφωνα, και θα δω αν θα αναβαθμίσουμε τον θεσμό. Γύρισε και είπε και κάποια άλλα πράγματα ότι “δεν θα συζητάει κάποια πράγματα στο εθνικό συμβούλιο αλλά επί προσωπικού με κάποιους συγκεκριμένα”.

Ακόμη είπε ότι ο φόβος που νιώθουν είναι καλός γιατί θα μπει στο κοινοβούλιο της Κύπρου όπως μπήκε στο ευρωκοινοβούλιο. “Έφερε την Κύπρο στο ευρωκοινοβούλιο και το ευρωκοινοβούλιο στην Κύπρο. Το ίδιο θα κάνουμε. Όχι όμως με το εθνικό συμβούλιο. Εκεί που πρέπει να είμαστε σοβαροί, θα είμαστε σοβαροί», είπε ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες, ο Φειδίας Παναγιώτου είχε πάρει συνέντευξη από τον Ερσίν Τατάρ, πρώην ηγέτη του ψευδοκράτους και είχε φέρει θύελλα αντιδράσεων.

Πηγή: https://www.newsit.gr/kosmos/feidias-panagiotou-gia-kypriako-einai-ilithio-na-exeis-theseis-edo-kai-30-xronia-kai-na-min-allazeis/4682099/

Το άρθρο Φειδίας Παναγιώτου για Κυπριακό: «Είναι ηλίθιο να έχεις θέσεις εδώ και 30 χρόνια και να μην αλλάζεις» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις 24/7 , άμεσα και καθαρά.

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Champions League: Συνεχάρη την Παρί ο Μακρόν – «Ένα νέο αστέρι λάμπει πάνω από το Παρίσι»

31 Μαΐου, 2026

Ο Τζον Τραβόλτα αποκάλυψε οτι ο μπερές τον έβαλε στις λίστες των πιο καλοντυμένων

31 Μαΐου, 2026

Ιουλία Καλλιμάνη: “Αντέδρασα ως Ιουλία, δεν λέω ότι έπραξα σωστά” – Η χυδαία μαντινάδα θαμώνα στην πίστα και η απάντησή της (Βίντεο)

31 Μαΐου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνική συνοχή – Ανάπτυξη με αριθμούς χωρίς ευημερία για την κοινωνία

By hellasvoice31 Μαΐου, 20260

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς σχολίασε την κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη…

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Έχει μια κακή συνήθεια, όσα δεν τον συμφέρουν, τα αποκρύπτει και ποτέ δεν απαντά

31 Μαΐου, 2026

Μαρία Καρυστιανού: Γεύμα με πολιτικό παρασκήνιο με τους στενούς συνεργάτες της – Οι πρώτες δημοσκοπήσεις και η ικανοποίηση στο στρατόπεδό της (Εικόνες Βίντεο)

31 Μαΐου, 2026

Κόμμα Τσίπρα: “Συνιστώσα” με το… καλημέρα – Η πρώτη εσωκομματική ομάδα και οι αντιδράσεις στο παρασκήνιο

31 Μαΐου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Τσουκαλάς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνική συνοχή – Ανάπτυξη με αριθμούς χωρίς ευημερία για την κοινωνία
  • ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Έχει μια κακή συνήθεια, όσα δεν τον συμφέρουν, τα αποκρύπτει και ποτέ δεν απαντά
  • Μαρία Καρυστιανού: Γεύμα με πολιτικό παρασκήνιο με τους στενούς συνεργάτες της – Οι πρώτες δημοσκοπήσεις και η ικανοποίηση στο στρατόπεδό της (Εικόνες Βίντεο)
  • Κόμμα Τσίπρα: “Συνιστώσα” με το… καλημέρα – Η πρώτη εσωκομματική ομάδα και οι αντιδράσεις στο παρασκήνιο
  • Νικς: Ο Τζέρεμι Σόχαν εξασφάλισε δαχτυλίδι πρωταθλητή πριν καν αρχίσουν οι τελικοί του ΝΒΑ!

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσουκαλάς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνική συνοχή – Ανάπτυξη με αριθμούς χωρίς ευημερία για την κοινωνία

31 Μαΐου, 2026

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Έχει μια κακή συνήθεια, όσα δεν τον συμφέρουν, τα αποκρύπτει και ποτέ δεν απαντά

31 Μαΐου, 2026

Μαρία Καρυστιανού: Γεύμα με πολιτικό παρασκήνιο με τους στενούς συνεργάτες της – Οι πρώτες δημοσκοπήσεις και η ικανοποίηση στο στρατόπεδό της (Εικόνες Βίντεο)

31 Μαΐου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026319 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202675 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.