
«Επιτυχημένες οι πρώτες δοκιμές των drones Camcopter S-100 που προορίζονται για τις ελληνικές φρεγάτες άμυνας και επέμβασης» είναι ο τίτλος σημερινού δημοσιεύματος στη γαλλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα MER ET MARINE.
Στο άρθρο αναφέρεται ότι η αυστριακή εταιρεία Schiebel ολοκλήρωσε το πρώτο βήμα για την ένταξη στο Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας των drones που παράγει. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς τις δοκιμές αποδοχής των δύο πρώτων συστημάτων Camcopter S-100 που προορίζονται για τις φρεγάτες άμυνας και επέμβασης (FDI), που κατασκευάζονται από τη γαλλική Naval Group για την Ελλάδα.
Μετά την ολοκλήρωση αυτής της φάσης, τα συστήματα κρίθηκαν κατάλληλα για επιχειρησιακή χρήση, ανοίγοντας τον δρόμο για τη σταδιακή ενσωμάτωσή τους στις φρεγάτες FDI που κατασκευάζονται για την Ελλάδα από τη Naval Group στο Lorient, αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα.
Πηγή: Read More | https://geopolitico.gr

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
