Σύμφωνα με δημοσίευμα του novasports.gr Ο Άρης έχασε από τη Νάπολι με 6-2 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ιταλία. Μετά το τέλος ο προπονητής του Άρη, Μιχάλης Γρηγορίου, είπε: “Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η ποιότητα της οποίας είναι αδιαμφισβήτητη. Προφανώς και παίζαμε με έναν αντίπαλο από τον οποίο μπορούμε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα, όσον αφορά τα δικά μας θετικά σημεία αλλά κυρίως τις αδυναμίες μας. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί, δεχθήκαμε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου το δεύτερο γκολ”. Πρόσθεσε: “Στο δεύτερο μέρος και η κόπωση των παικτών από το πολύωρο χθεσινό ταξίδι αλλά κυρίως το ότι η Νάπολι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, η οποία έριξε τον αγώνα ίδιας ποιότητας ποδοσφαιριστές σε σχέση με το πρώτο, δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι. Θεωρώ πως κλείσαμε την προετοιμασία με ένα σοβαρό φιλικό, το μυαλό μας ήδη στο Κύπελλο και στον αγώνα με την Καρδίτσα αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος”. Συμπλήρωσε: “Το…… Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | https://www.novasports.gr/
Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.


