Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Οταν τα πουλιά πεθαίνουν στα καλώδια

24 Αυγούστου, 2026

Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Η 45χρονη άλλαξε κλειδαριές πριν το φονικό – Σοκ από τις αποκαλύψεις του αδελφού της

24 Αυγούστου, 2026

Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Κηφισιά

24 Αυγούστου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΔΙΑΦΟΡΑ»Ημαθία: Μουσικές βραδιές υπό το φως της Πανσελήνου στο αρχαίο θέατρο Μίεζας
ΔΙΑΦΟΡΑ

Ημαθία: Μουσικές βραδιές υπό το φως της Πανσελήνου στο αρχαίο θέατρο Μίεζας

hellasvoiceBy hellasvoice24 Αυγούστου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

panselinos

Το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου θα πλημμυρίσει το αρχαίο θέατρο της Μίεζας, δημιουργώντας το σκηνικό για δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο. Με φόντο το αρχαίο μνημείο και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, η μουσική θα συναντήσει την ιστορία και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δύο διαφορετικές μουσικές διαδρομές, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού για την Πανσέληνο του Αυγούστου 2026.

Η πρώτη βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 21:00, με το «Trio Εύηχον» να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη σύγχρονη ελληνική έντεχνη και λαϊκή μουσική. Το νέο μουσικό σχήμα προσεγγίζει γνωστά τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες με γνώση, αγάπη και σεβασμό, δίνοντάς τους έναν διαφορετικό ήχο μέσα από πρωτότυπες ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερες ερμηνείες. Στο σχήμα συμμετέχουν ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο ακορντεόν, ο Στέργιος Παρίζας στην κιθάρα και τη φωνή και η Ελισάβετ Πασιαλή στη φωνή.

Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 29 Αυγούστου, επίσης στις 21:00, η μουσική βραδιά θα ταξιδέψει το κοινό στην Ισπανία, μέσα από ένα ρεσιτάλ της μεσόφωνου Σάντρας Πιπερίδου και του κιθαριστή Σαράντη Αγιάνογλου. Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στην ισπανική μουσική και περιλαμβάνει έργα κορυφαίων εκπροσώπων της ισπανικής καλλιτεχνικής δημιουργίας του 20ού αιώνα. Το ανδαλουσιανό πνεύμα θα αναδειχθεί μέσα από τα τραγούδια του δραματουργού Federico García Lorca, ενώ η μουσική του Manuel de Falla και του Joaquín Rodrigo θα συμπληρώσει το αφιέρωμα, φωτίζοντας διαφορετικές όψεις της ισπανικής λόγιας μουσικής.

Οι δύο μουσικές βραδιές στο αρχαίο θέατρο της Μίεζας πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, και συνδιοργανώνονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Ο κινηματογραφικός Hulk απαντά στην Paramount: «Αποκρουστική και ανέντιμη η κατηγορία περί αντισημιτισμού»

24 Αυγούστου, 2026

Μ. Χαρακόπουλος: Τα πανηγύρια στοιχείο του λαϊκού μας πολιτισμού – Είναι άυλη πολιτιστική κληρονομιά

23 Αυγούστου, 2026

Θεσσαλία: Πώς θέριζαν το σιτάρι οι παλιοί – Η ξεχασμένη αγροτική ζωή

23 Αυγούστου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οταν τα πουλιά πεθαίνουν στα καλώδια

By hellasvoice24 Αυγούστου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.grΠάνω από 35 νεκροί πελαργοί καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή…

Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Η 45χρονη άλλαξε κλειδαριές πριν το φονικό – Σοκ από τις αποκαλύψεις του αδελφού της

24 Αυγούστου, 2026

Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Κηφισιά

24 Αυγούστου, 2026

Ταυτοποιήθηκε ο 21χρονος που οδηγούσε με ανοιχτές πόρτες και μουσική στη διαπασών στην Αθηνών-Κορίνθου

24 Αυγούστου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Οταν τα πουλιά πεθαίνουν στα καλώδια
  • Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Η 45χρονη άλλαξε κλειδαριές πριν το φονικό – Σοκ από τις αποκαλύψεις του αδελφού της
  • Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Κηφισιά
  • Ταυτοποιήθηκε ο 21χρονος που οδηγούσε με ανοιχτές πόρτες και μουσική στη διαπασών στην Αθηνών-Κορίνθου
  • Goldman Sachs: Πάνω από 100 ευρώ/MWh το φυσικό αέριο τον Δεκέμβριο – Κίνδυνος νέας ενεργειακής κρίσης στην Ευρώπη

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Οταν τα πουλιά πεθαίνουν στα καλώδια

24 Αυγούστου, 2026

Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Η 45χρονη άλλαξε κλειδαριές πριν το φονικό – Σοκ από τις αποκαλύψεις του αδελφού της

24 Αυγούστου, 2026

Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Κηφισιά

24 Αυγούστου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026575 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026323 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202683 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.