Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Τον ανείπωτο πόνο της για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 21χρονου αδελφού της στην Αμμουδάρα Ηρακλείου εκφράζει με συγκλονιστική ανάρτηση η Κατερίνα, αδελφή του Νικήστρατου.
Η νεαρή γυναίκα, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, αποχαιρετά τον αγαπημένο της αδελφό γράφοντας: «Ο παράδεισος κέρδισε έναν άγγελο.. αλλά εγώ, εγώ έχασα τον κόσμο μου.. καλό ταξίδι στο φως ζωή μου, που έφυγες και με άφησες εδώ μόνη μου μα γώ δε σου κρατώ κακία γιατί ξέρω πως θα με προσέχεις από εκεί πάνω. Σαγαπω καλή αντάμωση αντράκι μου..».
Η ανάρτηση αυτή δημοσιεύτηκε λίγες μόλις ώρες μετά τον σπαρακτικό αποχαιρετισμό του Νικήστρατου, στο χωριό καταγωγής της οικογένειας, τον Χώνο Μυλοποτάμου.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, όπου συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αποχαιρέτησαν με βαθιά οδύνη τον άτυχο 21χρονο.
Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | https://www.tanea.gr/

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
