Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Βάσω Λασκαράκη: Το άλμπουμ απο το ταξίδι της στη Μαγιόρκα με τον Λευτέρη Σουλτάτο

19 Αυγούστου, 2026

Μπάσκετ: Σημαντική απώλεια για Ισπανία! Χωρίς Αλντάμα κατά Ελλάδας!

19 Αυγούστου, 2026

Θριάσιο: Σοβαρά κενά και επικίνδυνες συνθήκες νοσηλείας

19 Αυγούστου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»Ιράν: Στο «κάδρο» Κύπρος και Βαλκάνια αν κλιμακώσει ο Τραμπ – Φόβοι για χτύπημα σε αμερικανικούς και βρετανικούς στόχους
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ιράν: Στο «κάδρο» Κύπρος και Βαλκάνια αν κλιμακώσει ο Τραμπ – Φόβοι για χτύπημα σε αμερικανικούς και βρετανικούς στόχους

hellasvoiceBy hellasvoice19 Αυγούστου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Το ακόλουθο άρθρο προέρχεται από τον ιστότοπο www.vimaorthodoxias.gr:

Ιράν: Νέα δεδομένα ασφαλείας δημιουργούνται για την Κύπρο και τη νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς η Τεχεράνη φέρεται να έχει εξετάσει σενάρια επέκτασης των αντιποίνων της πέρα από τη Μέση Ανατολή σε περίπτωση νέας μεγάλης αμερικανικής επίθεσης.

Η γεωγραφική θέση της Κύπρου, οι βρετανικές βάσεις και η αυξανόμενη στρατιωτική σημασία των Βαλκανίων έχουν θέσει την περιοχή στο μικροσκόπιο, ενώ το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας⁠ έχει την ευθύνη της πολιτικής για την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Το νέο στοιχείο προκύπτει από σημερινό, 19 Αυγούστου 2026, δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο ιρανικό καθεστώς αναφέρουν ότι οι ιρανικές δυνάμεις έχουν αξιολογήσει πιθανούς στόχους αμερικανικού ενδιαφέροντος στη νότια και νοτιοανατολική Ευρώπη. Μεταξύ των περιοχών που αναφέρονται ρητά βρίσκονται η Βουλγαρία και η Κύπρος.

Η Βουλγαρία στο ιρανικό μικροσκόπιο

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη Βουλγαρία, η οποία σύμφωνα με τους Financial Times ενέκρινε τον Ιούλιο τη χρήση της αεροπορικής βάσης Μπεζμέρ από αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το άρθρο Ιράν: Στο «κάδρο» Κύπρος και Βαλκάνια αν κλιμακώσει ο Τραμπ – Φόβοι για χτύπημα σε αμερικανικούς και βρετανικούς στόχους δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο www.vimaorthodoxias.gr από τον Newsroom. Η πλειοψηφία των κειμένων αποτελεί πρωτογενές περιεχόμενο ή φέρει επιμέλεια από τη συντακτική ομάδα. © Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.vimaorthodoxias.gr

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Παπα-Γιάννης στην Αγία Άννα του Αγίου Όρους: Ο ασκητής που, παρά την ασθένεια, παραμένει φωτεινός και διορατικός

19 Αυγούστου, 2026

19 Αυγούστου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ανδρέας ο Στρατηλάτης

19 Αυγούστου, 2026

Κεράμων, Παροναξίας, Μάνης τίμησαν τον τον Όσιο Αρσένιο με Πανηγυρικό Εσπερινό (ΦΩΤΟ)

18 Αυγούστου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη: Το άλμπουμ απο το ταξίδι της στη Μαγιόρκα με τον Λευτέρη Σουλτάτο

By hellasvoice19 Αυγούστου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr ​Με φόντο τα καταγάλανα νερά στις ακτές της Ισπανίας, η…

Μπάσκετ: Σημαντική απώλεια για Ισπανία! Χωρίς Αλντάμα κατά Ελλάδας!

19 Αυγούστου, 2026

Θριάσιο: Σοβαρά κενά και επικίνδυνες συνθήκες νοσηλείας

19 Αυγούστου, 2026

Μίτογλου για εθνική ομάδα: “Είμαστε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι”!

19 Αυγούστου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Βάσω Λασκαράκη: Το άλμπουμ απο το ταξίδι της στη Μαγιόρκα με τον Λευτέρη Σουλτάτο
  • Μπάσκετ: Σημαντική απώλεια για Ισπανία! Χωρίς Αλντάμα κατά Ελλάδας!
  • Θριάσιο: Σοβαρά κενά και επικίνδυνες συνθήκες νοσηλείας
  • Μίτογλου για εθνική ομάδα: “Είμαστε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι”!
  • Θεοδωρικάκος για τον αρνητικό πληθωρισμό τροφίμων τον Ιούλιο: “Συνεχίζουμε τη μάχη μείωσης του κόστους ζωής – Δεν εφησυχάζουμε, δεν πανηγυρίζουμε”

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Βάσω Λασκαράκη: Το άλμπουμ απο το ταξίδι της στη Μαγιόρκα με τον Λευτέρη Σουλτάτο

19 Αυγούστου, 2026

Μπάσκετ: Σημαντική απώλεια για Ισπανία! Χωρίς Αλντάμα κατά Ελλάδας!

19 Αυγούστου, 2026

Θριάσιο: Σοβαρά κενά και επικίνδυνες συνθήκες νοσηλείας

19 Αυγούστου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026575 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026323 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202683 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.