Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr

​Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής μοιράστηκε μία από τις πιο τρυφερές στιγμές της προσωπικής του ζωής μέσα από τα social media, λίγες ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης του με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο απεικονίζεται το πατουσάκι της νεογέννητης κόρης τους, δείχνοντας έναν όμορφο τρόπο για να εκφράσει τη χαρά του. Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου, με καισαρική τομή στο μαιευτήριο «Ρέα», υπό την επίβλεψη του μαιευτήρα Αλέξανδρου Τζεφεράκου.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.newsbeast.gr

Share.

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.

Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.

Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Leave A Reply

Exit mobile version