
Η Μαρία Καρυστιανού φόρεσε ένα ιδιαίτερο πουκάμισο με κεντημένο ένα μαύρο τριαντάφυλλο, με μακριά μανίκια με μανσέτες και μια φαρδιά μαύρη φούστα
Ντυμένη με ένα κομψό ασπρόμαυρο σύνολο, εμφανίστηκε η Μαρία Καρυστιανού για την παρουσίαση του κόμματος του οποίου ηγείται στον κινηματογράφο “Ολύμπιον”, στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.
Η Μαρία Καρυστιανού έκανε την εμφάνισή της στις 19.30 με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πουκάμισο με κεντημένο ένα μαύρο τριαντάφυλλο, με μακριά μανίκια με μανσέτες και από κάτω μία φαρδιά μαύρη φούστα.

Σύμφωνα με το site στο οποίο πωλούνται δημιουργίες του σχεδιαστή, αυτό το look της Μαρίας Καρυστιανού, κοστίζει 780 ευρώ.

Τον δημιουργό Βασίλη Ζούλια έχουν εμπιστευτεί πολλές διάσημες γυναίκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Τα ρούχα του έχει φορέσει και η πρωταγωνίστρια στη σειρά “Emily in Paris”.
Το άρθρο Μαρία Καρυστιανού: Με δημιουργία του Βασίλη Ζούλια στην επίσημη πρώτη του κόμματός της εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις 24/7 , άμεσα και καθαρά.

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
