Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr Ο Νίκος Αλιάγας φόρεσε φουστανέλα, μπήκε ανάμεσα στους φουστανελάδες και έσυρε τον τσάμικο στη Σταμνά Μεσολογγίου, στον τόπο από τον οποίο κατάγεται η οικογένειά του από την πλευρά του πατέρα του. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής συμμετείχε στο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης, ακολουθώντας ένα έθιμο που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο στη Σταμνά. Η παρουσία του δεν περιορίστηκε στην παρακολούθηση των εκδηλώσεων, καθώς πήρε θέση στον χορό και συμμετείχε κανονικά στο παραδοσιακό δρώμενο. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από κινητά τηλέφωνα ανθρώπων που βρίσκονταν στην πλατεία, ενώ ο ίδιος ο Νίκος Αλιάγας δημοσίευσε στη συνέχεια βίντεο από τη συμμετοχή του στα social media. Από το Παρίσι στη Σταμνά με φουστανέλα Η Σταμνά Μεσολογγίου αποτελεί έναν από τους τόπους με τους οποίους ο Νίκος Αλιάγας διατηρεί στενό δεσμό. Παρότι η επαγγελματική του ζωή βρίσκεται εδώ και χρόνια στη Γαλλία, επιστρέφει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και επισκέπτεται την περιοχή καταγωγής της οικογένειάς του. Στο… Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.newsbeast.gr

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
