Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Δένδιας: Η ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στο φυσικό περιβάλλον

22 Ιουνίου, 2026

Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Αφορά στην υπόθεση του Qatargate

22 Ιουνίου, 2026

Νικήτας Κακλαμάνης: Απένειμε αφιερωματικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ στον μεγάλο δημιουργό Σταύρο Ξαρχάκο (Εικόνες)

22 Ιουνίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»O Αρχιεπίσκοπος Κρήτης για τους νέους Μητροπολίτες Κυδωνίας και Λάμπης
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

O Αρχιεπίσκοπος Κρήτης για τους νέους Μητροπολίτες Κυδωνίας και Λάμπης

hellasvoiceBy hellasvoice17 Απριλίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια1 Min Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Το ακόλουθο άρθρο προέρχεται από τον ιστότοπο www.vimaorthodoxias.gr:

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: Στις πρόσφατες ενθρονίσεις Μητροπολιτών στην Κρήτη, αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο fonien.gr, από την περιοχή της Σπιναλόγκα, κατά την παρουσία του στο αγιασμό για τη νέα τουριστική χρονιά του Domes of Elounda.

Συγκεκριμένα για τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Τίτο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης επισήμανε ότι διαθέτει εμπειρία και χαρίσματα για να επιτελέσει σημαντικό έργο.

«Στην Εκκλησία δεν υπάρχουν δικοί μας και ξένοι. Όλοι είμαστε ένα. Ο Τίτος έχει αποκτήσει εμπειρία και μπορεί να επιτελέσει έργο. Είναι ακόμη νωρίς, πρέπει πρώτα να γνωρίσει τον τόπο και μετά να κάνει τις τομές του», ανέφερε.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Μητροπολίτη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ιωακείμ, τον οποίο χαρακτήρισε «ήσυχο, ταπεινό και πράο, με πολλές δυνατότητες και καλές προοπτικές».

Πηγή: fonien.gr

Το άρθρο O Αρχιεπίσκοπος Κρήτης για τους νέους Μητροπολίτες Κυδωνίας και Λάμπης δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο www.vimaorthodoxias.gr από τον Newsroom. Η πλειοψηφία των κειμένων αποτελεί πρωτογενές περιεχόμενο ή φέρει επιμέλεια από τη συντακτική ομάδα. © Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.vimaorthodoxias.gr

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Ψηφιακές ξεναγήσεις σε ναούς και ιστοσελίδα για τον προσκυνηματικό τουρισμό ετοιμάζει η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

22 Ιουνίου, 2026

Η γνήσια προσευχή από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου

22 Ιουνίου, 2026

ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ: ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΝΑΤ: Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουλίου – Σύνταξη στα 62 για νοσηλευτές και διασώστες 

22 Ιουνίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στο φυσικό περιβάλλον

By hellasvoice22 Ιουνίου, 20260

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν ορίζονται αποκλειστικά από την επιχειρησιακή τους ιδιότητα, αλλά και από την…

Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Αφορά στην υπόθεση του Qatargate

22 Ιουνίου, 2026

Νικήτας Κακλαμάνης: Απένειμε αφιερωματικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ στον μεγάλο δημιουργό Σταύρο Ξαρχάκο (Εικόνες)

22 Ιουνίου, 2026

ΝΔ: Νέζης και Πτωχός επικεφαλής στη “μάχη της Μεσσηνίας” απέναντι στον Σαμαρά

22 Ιουνίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Δένδιας: Η ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στο φυσικό περιβάλλον
  • Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Αφορά στην υπόθεση του Qatargate
  • Νικήτας Κακλαμάνης: Απένειμε αφιερωματικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ στον μεγάλο δημιουργό Σταύρο Ξαρχάκο (Εικόνες)
  • ΝΔ: Νέζης και Πτωχός επικεφαλής στη “μάχη της Μεσσηνίας” απέναντι στον Σαμαρά
  • Τα νέα πρόσωπα του κόμματος Τσίπρα που βγαίνουν μπροστά στα media και αυτοί που δεν περνούν τη βάση και μένουν πιο πίσω

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Δένδιας: Η ευθύνη των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στο φυσικό περιβάλλον

22 Ιουνίου, 2026

Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Αφορά στην υπόθεση του Qatargate

22 Ιουνίου, 2026

Νικήτας Κακλαμάνης: Απένειμε αφιερωματικά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ στον μεγάλο δημιουργό Σταύρο Ξαρχάκο (Εικόνες)

22 Ιουνίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026320 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202682 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.