
Θεσσαλονίκη, 17-8-2026
Αρ. Πρ.: 14164
Προς: Όλα τα σωματεία μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Θέμα: «Πρόσκληση – Δήλωση Συμμετοχής στην Ημέρα Ποντιακής Γαστρονομίας την επομένη μέρα του 20ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών».
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει το 20ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 19:00, στο Κλειστό Γήπεδο PAOK sports Arena. Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ιδρυτή και επίτιμου Προέδρου Γεωργίου Παρχαρίδη.
Στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Π.Ο.Ε. εντάξαμε και θεσπίσαμε με επιτυχία την Ημέρα Ποντιακής Γαστρονομίας, με απώτερο σκοπό, την προβολή και τη διάσωση του πλούτου της παραδοσιακής κουζίνας με την παρουσίαση ποντιακών εδεσμάτων.
Για την επιτυχία της εκδήλωσης, προσκαλούμε όσα σωματεία επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να συμμετάσχουν ενεργά στην παρασκευή και παρουσίαση των ποντιακών εδεσμάτων.
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας στο mail της Π.Ο.Ε. info@poe.org.gr το αργότερο έως την Κυριακή 30 Αυγούστου 2026.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την καταγραφή των σωματείων που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα οριστεί υπεύθυνος από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε., ο οποίος θα επικοινωνήσει με κάθε συμμετέχον σωματείο, προκειμένου να συζητηθούν και να οριστικοποιηθούν όλες οι επιμέρους λεπτομέρειες της συμμετοχής, καθώς και οι ανάγκες που θα προκύψουν.
Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των συμμετεχόντων βαρύνουν αποκλειστικά τα ίδια τα σωματεία και τους συμμετέχοντες.
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος θα αναλάβει την προμήθεια και την κάλυψη του κόστους των απαιτούμενων πρώτων υλών για την παρασκευή του εδέσματος που θα παρουσιάσει κάθε συμμετέχον σωματείο. Τα σωματεία θα πρέπει να μεριμνήσουν για τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και για το απαιτούμενο έμψυχο δυναμικό (άτομα) που θα αναλάβει την προετοιμασία, την παρασκευή και την παρουσίαση του εδέσματος.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης
Η Γενική Γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου
Το άρθρο Πρόσκληση – Δήλωση Συμμετοχής στην Ημέρα Ποντιακής Γαστρονομίας την επομένη μέρα του 20ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών. εμφανίστηκε πρώτα στο Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.
The post Πρόσκληση – Δήλωση Συμμετοχής στην Ημέρα Ποντιακής Γαστρονομίας την επομένη μέρα του 20ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών. first appeared on PontosVoice – H δική σου ΚΑΘΑΡΗ Ποντιακή φωνή.
Πηγή: Read More
Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.