Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Κουτσούμπας από Φθιώτιδα: Να καταγραφούν αμέσως οι ζημιές των πληγέντων αγροτών και να παρθούν άμεσα μέτρα (Βίντεο)

31 Ιουλίου, 2026

Μαίνεται η κόντρα για τα hi tec γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη: “Όποιος θέλει ας με βρίσει, θα καταγράφεται” – “Υποτιθέμενος κατα φαντασία καθηγητής Νομικής, ο Δουδωνής”

31 Ιουλίου, 2026

Επικό “άδειασμα” Ανδρουλάκη στα στελέχη που μιλούν για κατάργηση του νόμου Πιερρακάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ – Οι αποδέκτες του μηνύματος και η δικαίωση της Γιαννακοπούλου

31 Ιουλίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»Rodoslive»Σοκάρει ο επιβάτης της Ryanair που βρέθηκε έξω από το αεροπλάνο: “Κοιμήθηκα, μετά από λίγο ξύπνησα και είχα παντού αίματα – Δεν σκέφτομαι καν να μπω σε άλλη πτήση”
Rodoslive

Σοκάρει ο επιβάτης της Ryanair που βρέθηκε έξω από το αεροπλάνο: “Κοιμήθηκα, μετά από λίγο ξύπνησα και είχα παντού αίματα – Δεν σκέφτομαι καν να μπω σε άλλη πτήση”

hellasvoiceBy hellasvoice21 Ιουλίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια4 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σοκάρει ο επιβάτης της Ryanair που βρέθηκε έξω από το αεροπλάνο: “Κοιμήθηκα, μετά από λίγο ξύπνησα και είχα παντού αίματα – Δεν σκέφτομαι καν να μπω σε άλλη πτήση”

Τις στιγμές απόλυτου τρόμου που έζησε όταν βρέθηκε έξω από το παράθυρο κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη περιγράφει ο 61χρονος επιβάτης

Σοκάρουν οι περιγραφές του 61χρονου Σέρβου επιβάτη της Ryanair που έζησε εφιαλτικές στιγμές όταν έσπασε παράθυρο του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια πτήσης. Ο Λιούμπισα Κάροβιτς ταξίδευε από τη Θεσσαλονίκη προς το Μέμινγκεν της Γερμανίας, όταν το κεφάλι και οι ώμοι του βρέθηκαν να κρέμονται έξω από το αεροσκάφος, ενώ η σύζυγός του κρατιόταν απεγνωσμένα από τα πόδια του για πέντε φρικτά λεπτά.

Ο λόγος βρίσκεται πίσω από ένα μέρος του κινητήρα που είχε αποκολληθεί, κατά τη διάρκεια της πτήσης, και είχε χτυπήσει το παράθυρο. Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μετά το δραματικό περιστατικό.

Ryanair: Συγκλονίζει ο 61χρονος επιβάτης που σφήνωσε στο παράθυρο – “Ψυχολογικά έχω φτάσει στον πάτο”

Αποφασισμένος να μιλήσει ανοιχτά για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, ο Κάροβιτς περιέγραψε το δραματικό περιστατικό που τον οδήγησε σε ψυχολογικό αδιέξοδο, σημειώνοντας πως πλέον έρχεται αντιμέτωπος με συνεχείς κρίσεις πανικού.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κοιμήθηκα… Μετά από λίγο με ξύπνησε μια τεράστια έκρηξη σαν βόμβα. Μόνο για μια στιγμή είχα τις αισθήσεις μου και δεν μπορώ να θυμηθώ τα υπόλοιπα. Είχα αίματα παντού, έσταζε αίμα από το πρόσωπο και τα χέρια μου. Μόλις κλείσω τα μάτια μου, εμφανίζονται εικόνες από τον εφιάλτη που έζησα. Αυτά τα λίγα λεπτά είναι απλώς ένας εφιάλτης, τον οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια. Δεν σκέφτομαι καν να μπω σε άλλη πτήση. Κάθε φορά που ακούω αεροπλάνο, αγχώνομαι και ανεβάζω πυρετό. Δεν είμαι καθόλου καλά».

Η τρομακτική αυτή εμπειρία άφησε στον 61χρονο σοβαρά τραύματα και είναι υποχρεωμένος να φοράει αυχενικό νάρθηκα για έξι εβδομάδες. Μετά το ατύχημα, υποφέρει από πρήξιμο και μούδιασμα στο κεφάλι, η δεξιά πλευρά του σώματός του παρέλυσε προσωρινά, ενώ πλέον το δεξί του αυτί και το δεξί του μάτι έχουν επίσης υποστεί μερική βλάβη. Έχει επίσης εγκαύματα στην πλάτη και στο δεξί του χέρι, ενώ δήλωσε ότι είναι απίθανο να αναρρώσει πλήρως.

Ο σύζυγος κάποτε λάτρευε να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους και για αναψυχή, αλλά η ζωή του έχει ανατραπεί εντελώς και δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει όπως πριν. «Τώρα όλα με ενοχλούν. Η φασαρία και ο θόρυβος με ενοχλούν, δεν μπορώ να περπατήσω στον δρόμο, όλα με ενοχλούν. Ψυχολογικά έχω φτάσει στον πάτο. Αυτό έχει αντίκτυπο τόσο στη δουλειά μου όσο και στην οικογένειά μου. Είναι μια ολοκληρωτική αναστάτωση στη ζωή μου. Δεν έχω καθόλου συγκέντρωση. Η προσοχή μου δεν μπορεί να επικεντρωθεί πουθενά. Αυτό σημαίνει ότι απλώς δεν λειτουργώ σωστά».

“Αν πεθάνουμε, θα πεθάνουμε μαζί” – Οι δραματικές προσπάθειες διάσωσης μέσα στην καμπίνα

Την προηγούμενη εβδομάδα, η σύζυγός του, Σβετλάνα Γκρκόβιτς, περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που έζησε στο αεροσκάφος, δίνοντας μάχη για να κρατήσει το σώμα του συζύγου της στο εσωτερικό της ατράκτου: «Αντέδρασα αμέσως και άρπαξα τα πόδια του. Σκέφτηκα: “Αν πεθάνουμε, θα πεθάνουμε μαζί”. Ήταν φρικτό».

Μέσα στην καμπίνα επικράτησε αμέσως χάος, καθώς πολλοί επιβάτες καταλήφθηκαν από πανικό, ενώ άλλοι έσπευσαν αμέσως να συνδράμουν στις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 61χρονου.

Η κ. Γκρκόβιτς εξέφρασε την επιθυμία της να ευχαριστήσει και από κοντά τον επιβάτη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία του συζύγου της: «Κάποιοι άνθρωποι ήρθαν να με βοηθήσουν, θυμάμαι έναν άντρα και μια γυναίκα», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως «αυτός ο άντρας βοήθησε πολύ εμένα και τον Λιούμπισα».

Από την πλευρά του, ένας άλλος επιβάτης περιέγραψε στο περιοδικό Informer τη σωτήρια επέμβαση της συζύγου και των συνεπιβατών: «Ευτυχώς, δεν είχε λύσει τη ζώνη ασφαλείας του. Η σύζυγός του, Σβετλάνα Γκρκόβιτς, τον κρατούσε από τα πόδια για πέντε ολόκληρα λεπτά, μέχρι που οι άλλοι επιβάτες έτρεξαν να τον βοηθήσουν και κατάφεραν να τον τραβήξουν πίσω στην καμπίνα».

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1765623/sokarei-o-epivatis-tis-ryanair-pou-vrethike-exo-apo-to-aeroplano-koimithika-meta-apo-ligo-xupnisa-kai-eiha-padou-aimata-den-skeftomai-kan-na-bo-se-alli-ptisi/

Το άρθρο Σοκάρει ο επιβάτης της Ryanair που βρέθηκε έξω από το αεροπλάνο: “Κοιμήθηκα, μετά από λίγο ξύπνησα και είχα παντού αίματα – Δεν σκέφτομαι καν να μπω σε άλλη πτήση” εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις 24/7 , άμεσα και καθαρά.

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

ΑΑΔΕ: Ξεμπλοκάρουν οι μεταβιβάσεις κατασχεμένων ακινήτων – Οι προϋποθέσεις

31 Ιουλίου, 2026

Συγκινητικές εικόνες στη Ζάκυνθο: Γεννήθηκαν χελωνάκια Caretta caretta στην παραλία Τσιλιβή

30 Ιουλίου, 2026

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Πληροφορίες ότι κάηκε πάνω από το 80% του φοινικόδασους στην Πρέβελη

30 Ιουλίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας από Φθιώτιδα: Να καταγραφούν αμέσως οι ζημιές των πληγέντων αγροτών και να παρθούν άμεσα μέτρα (Βίντεο)

By hellasvoice31 Ιουλίου, 20260

Άμεση καταγραφή των ζημιών των αγροτών που επλήγησαν στη Φθιώτιδα ζήτησε ο γγ του ΚΚΕ,…

Μαίνεται η κόντρα για τα hi tec γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη: “Όποιος θέλει ας με βρίσει, θα καταγράφεται” – “Υποτιθέμενος κατα φαντασία καθηγητής Νομικής, ο Δουδωνής”

31 Ιουλίου, 2026

Επικό “άδειασμα” Ανδρουλάκη στα στελέχη που μιλούν για κατάργηση του νόμου Πιερρακάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ – Οι αποδέκτες του μηνύματος και η δικαίωση της Γιαννακοπούλου

31 Ιουλίου, 2026

Το απρόοπτο της περιοδείας Μητσοτάκη στο Αγαθονήσι: Η συνάντηση με τη 102χρονη Μαρουδιώ που τον συγκίνησε

31 Ιουλίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Κουτσούμπας από Φθιώτιδα: Να καταγραφούν αμέσως οι ζημιές των πληγέντων αγροτών και να παρθούν άμεσα μέτρα (Βίντεο)
  • Μαίνεται η κόντρα για τα hi tec γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη: “Όποιος θέλει ας με βρίσει, θα καταγράφεται” – “Υποτιθέμενος κατα φαντασία καθηγητής Νομικής, ο Δουδωνής”
  • Επικό “άδειασμα” Ανδρουλάκη στα στελέχη που μιλούν για κατάργηση του νόμου Πιερρακάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ – Οι αποδέκτες του μηνύματος και η δικαίωση της Γιαννακοπούλου
  • Το απρόοπτο της περιοδείας Μητσοτάκη στο Αγαθονήσι: Η συνάντηση με τη 102χρονη Μαρουδιώ που τον συγκίνησε
  • Γ’ Εθνική: ΟΛΕΣ οι πρεμιέρες του πρωταθλήματος στους 10 ομίλους!

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Κουτσούμπας από Φθιώτιδα: Να καταγραφούν αμέσως οι ζημιές των πληγέντων αγροτών και να παρθούν άμεσα μέτρα (Βίντεο)

31 Ιουλίου, 2026

Μαίνεται η κόντρα για τα hi tec γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη: “Όποιος θέλει ας με βρίσει, θα καταγράφεται” – “Υποτιθέμενος κατα φαντασία καθηγητής Νομικής, ο Δουδωνής”

31 Ιουλίου, 2026

Επικό “άδειασμα” Ανδρουλάκη στα στελέχη που μιλούν για κατάργηση του νόμου Πιερρακάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ – Οι αποδέκτες του μηνύματος και η δικαίωση της Γιαννακοπούλου

31 Ιουλίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026574 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026320 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202683 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.