
Η γυναίκα που αποτελεί μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας είχε σκοπό να διακινήσει τα ναρκωτικά στη Ρόδο
Στη σύλληψη 32χρονης αλλοδαπής για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησε το απόγευμα Σαββάτου (27/6) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η γυναίκα που αποτελεί μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, επιχείρησε να εισάγει στην ελληνική επικράτεια περισσότερα από 18 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Αθηνών εντόπισαν τη 32χρονη και μετά από έλεγχο εντόπισαν κρυμμένες στις αποσκευές της 18 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), συνολικού μικτού βάρους 18 κιλών και 590 γραμμαρίων. Είχε σκοπό να διακινήσει τα ναρκωτικά στη Ρόδο.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Το άρθρο Συνελήφθη 32χρονη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με περισσότερα από 18,5 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις 24/7 , άμεσα και καθαρά.

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
