Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Ο Ολυμπιακός θέλει Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα!

14 Ιουλίου, 2026

Η 16χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

14 Ιουλίου, 2026

Θοδωρής Αθερίδης: «Το cancel δεν με αφορά, ούτε με τρομάζει» – Η νέα τοποθέτηση μετά τα εύσημα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

14 Ιουλίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΠΟΛΙΤΙΚΗ»Θύελλα αντιδράσεων για δήλωση του Αχιλλέα Μπέου για τα αδέσποτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύελλα αντιδράσεων για δήλωση του Αχιλλέα Μπέου για τα αδέσποτα

hellasvoiceBy hellasvoice1 Μαΐου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου σχετικά με την ευθανασία των αδέσποτων ζώων που δεν υιοθετούνται μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς και η επίθεσή του κατά των πολιτικών που έχουν ψηφίσει το ισχύον πλαίσιο προστασίας τους.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Αγριά, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα των αδέσποτων, με αφορμή –όπως είπε– τις επανειλημμένες καταγγελίες εις βάρος του από φιλοζωικές οργανώσεις. «Έξι φορές πήγα στον εισαγγελέα από μηνύσεις και καταγγελίες φιλοζωικών» ανέφερε, σχολιάζοντας το νομικό καθεστώς και αναφέρθηκε στη νομοθεσία που υπάρχει για τα αδέσποτα σε δυτικά κράτη, διερωτώμενος ειρωνικά: «Είμαστε εμείς πιο πολύ φιλόζωοι;». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δεν παίρνουν παράδειγμα την Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία; Εκεί τι γίνεται;».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι «έχω κι εγώ σκυλιά. Και τα αγαπάω πολύ, γιατί έχω και τον γιο μου κιόλας. Εκεί (σ.σ. στις χώρες που επικαλέστηκε) τα μαζεύουν. Τρεις μήνες δεν βρέθηκε ο ιδιοκτήτης ή κάποιος να το πάρει; Ευθανασία. Όχι να κυκλοφοράνε». Ο Αχιλλέας Μπέος επισήμανε ότι ο Δήμος Βόλου καταβάλλει προσπάθειες για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. «Εμείς τα παίρνουμε, τα μαζεύουμε, τα πάμε στην Καπούρνα, έχουμε 25 στρέμματα εκεί. Τα έχουμε περιφράξει, έχουμε ιατρείο για ιατρική περίθαλψη, ό,τι χρειάζεται, εμβόλια, νερό, φαγητό. Και πάνε, κόβουν τη σίτα, τα αφήνουν έξω και πάνε έξω από την εκκλησία, το νοσοκομείο και δεν μιλάει κανείς» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, εξαπέλυσε δριμεία κριτική στο πολιτικό σύστημα, δηλώνοντας: «Γιατί έχουν ψηφίσει τέτοιους νόμους οι κοπρίτες οι πολιτικοί. Απλά κάνουμε κι εμείς εδώ προσπάθεια». Οι τοποθετήσεις του προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς χρήστες στο X να τον επικρίνουν έντονα για τη στάση του απέναντι στην ευθανασία των αδέσποτων ζώων.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:​Read More | https://www.tanea.gr/

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Η δικαίωση της Νοτοπούλου για τον ΣΥΡΙΖΑ, το σενάριο προσχώρησης στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα, η πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και η παράμετρος Θρασκιά

14 Ιουλίου, 2026

Η προσπάθεια Σαμαρά για στήριξη από Καραμανλή, το μήνυμα του ανιψιού του ιδρυτή της ΝΔ για τις εκλογές και το σενάριο επιστροφής στη σιωπή

14 Ιουλίου, 2026

Οι “φαρμακερές” ατάκες Αγγελούδη για την απουσία της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης οι προειδοποιητικές “βολές” στην πολιτεία για την ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ

14 Ιουλίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα!

By hellasvoice14 Ιουλίου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα του www.sfina.gr Στην αναζήτηση ενός έμπειρου δεξιού μπακ συνεχίζει να βρίσκεται ο…

Η 16χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

14 Ιουλίου, 2026

Θοδωρής Αθερίδης: «Το cancel δεν με αφορά, ούτε με τρομάζει» – Η νέα τοποθέτηση μετά τα εύσημα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

14 Ιουλίου, 2026

Τι γράφουν οι Ισπανοί: “Ο Λίσι αποφάσισε για Σανταμαρία αντί Βέσγκα”!

14 Ιουλίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Ο Ολυμπιακός θέλει Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα!
  • Η 16χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα
  • Θοδωρής Αθερίδης: «Το cancel δεν με αφορά, ούτε με τρομάζει» – Η νέα τοποθέτηση μετά τα εύσημα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
  • Τι γράφουν οι Ισπανοί: “Ο Λίσι αποφάσισε για Σανταμαρία αντί Βέσγκα”!
  • Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στο Ύπατο Θήβας

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα!

14 Ιουλίου, 2026

Η 16χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

14 Ιουλίου, 2026

Θοδωρής Αθερίδης: «Το cancel δεν με αφορά, ούτε με τρομάζει» – Η νέα τοποθέτηση μετά τα εύσημα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

14 Ιουλίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026573 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026320 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202683 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.