Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Δήμας: Εντός 2026 ολοκληρώνονται τα έργα στον κόμβο της Μεταμόρφωσης για το κυκλοφοριακό – Τον Ιούλιο τα εγκαίνια του Ε65 (Βίντεο)

21 Ιουνίου, 2026

Γερουλάνος: “Ο Μητσοτάκης ήρθε, δοκιμάστηκε, απέτυχε” – Τι είπε για Τσίπρα και συνεργασίες (Βίντεο)

21 Ιουνίου, 2026

“Γαλάζια” αντεπίθεση στην έδρα του Σαμαρά: Η μάχη της Πελοποννήσου και οι περιοδείες Πιερρακάκη, Χρυσοχοΐδη, Χατζηδάκη και Κυρανάκη

21 Ιουνίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»PONTOSVOICE»«353.000 γνωστά ονόματα, και ο Θεός ξέρει πόσοι άλλοι άγνωστοι» : Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας
PONTOSVOICE

«353.000 γνωστά ονόματα, και ο Θεός ξέρει πόσοι άλλοι άγνωστοι» : Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας

hellasvoiceBy hellasvoice26 Μαΐου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Επιμνημόσυνη δέηση για τα 353.000 αθώα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τελέστηκε την Κυριακή 24 Μαΐου 2026 στον Μητροπολιτικό ναό της Αίγινας, από τον εφημέριο του Ναού, πρωτοπρεσβύτερο, πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη, μετά το τέλος τη Θείας Λειτουργίας.

Ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ναού, π. Εμμανουήλ Γιαννούλης, απευθυνόμενος στους πιστούς, έκανε αναφορά στους εκατοντάδες χιλιάδες αδελφούς μας που σφαγιάστηκαν στον Πόντο. Ο π. Εμμανουήλ Γιαννούλης υπενθύμισε το βαρύ τίμημα που πλήρωσε ο ελληνισμός της περιοχής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους αρχιερείς, τους ιερείς, αλλά και τους προκρίτους των χωριών.

«353.000 γνωστά ονόματα, και ο Θεός ξέρει πόσοι άλλοι άγνωστοι», τόνισε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας το μέγεθος της θηριωδίας και τον ανείπωτο πόνο των ανθρώπων εκείνων που έχασαν τη ζωή τους, μένοντας συχνά αφανείς στην επίσημη ιστορία.

Κλείνοντας, ο π. Εμμανουήλ υπογράμμισε το διαρκές και απαράγραπτο χρέος των νεότερων γενεών: να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη των θυμάτων. «Έχουμε χρέος να τους θυμόμαστε και να τους μνημονεύουμε για να έχουν ανάπαυση οι ψυχές τους».

Η ιστορική μνήμη που παραμένει ζωντανή, αποτελεί θεμέλιο της εθνικής μας ταυτότητας.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.

Πηγή : aeginaportal.gr

Το άρθρο «353.000 γνωστά ονόματα, και ο Θεός ξέρει πόσοι άλλοι άγνωστοι» : Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας εμφανίστηκε πρώτα στο PontosVoice – H δική σου ΚΑΘΑΡΗ Ποντιακή φωνή.

Πηγή: Read More

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Ποντιακό Ζήτημα: Από τη μνήμη στη διεκδίκηση

20 Ιουνίου, 2026

Νίκος Ταμουρίδης: «Η Γενοκτονία πρέπει να γίνει εθνική στρατηγική»

20 Ιουνίου, 2026

Προς Υπουργό Οικονομικών-Αίτημα άμεσης διαγραφής χρεών νεοπροσφύγων (παλ/στούντων) στο πλαίσιο του νομοσχεδίου της 18ης Ιουνίου 2026

20 Ιουνίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Εντός 2026 ολοκληρώνονται τα έργα στον κόμβο της Μεταμόρφωσης για το κυκλοφοριακό – Τον Ιούλιο τα εγκαίνια του Ε65 (Βίντεο)

By hellasvoice21 Ιουνίου, 20260

Ο Χρίστος Δήμας σημείωσε επίσης ότι στις επόμενες εβδομάδες υπογράφεται η σύμβαση για τον τριπλό…

Γερουλάνος: “Ο Μητσοτάκης ήρθε, δοκιμάστηκε, απέτυχε” – Τι είπε για Τσίπρα και συνεργασίες (Βίντεο)

21 Ιουνίου, 2026

“Γαλάζια” αντεπίθεση στην έδρα του Σαμαρά: Η μάχη της Πελοποννήσου και οι περιοδείες Πιερρακάκη, Χρυσοχοΐδη, Χατζηδάκη και Κυρανάκη

21 Ιουνίου, 2026

Παύλος Μαρινάκης: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα – “Όχι μόνο πατέρας, αλλά μπαμπάς”

21 Ιουνίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Δήμας: Εντός 2026 ολοκληρώνονται τα έργα στον κόμβο της Μεταμόρφωσης για το κυκλοφοριακό – Τον Ιούλιο τα εγκαίνια του Ε65 (Βίντεο)
  • Γερουλάνος: “Ο Μητσοτάκης ήρθε, δοκιμάστηκε, απέτυχε” – Τι είπε για Τσίπρα και συνεργασίες (Βίντεο)
  • “Γαλάζια” αντεπίθεση στην έδρα του Σαμαρά: Η μάχη της Πελοποννήσου και οι περιοδείες Πιερρακάκη, Χρυσοχοΐδη, Χατζηδάκη και Κυρανάκη
  • Παύλος Μαρινάκης: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα – “Όχι μόνο πατέρας, αλλά μπαμπάς”
  • Βασίλης Κικίλιας: Οι τρυφερές ευχές από την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους για τη Γιορτή του Πατέρα – “Χρόνια πολλά μπαμπάκα μας”

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Δήμας: Εντός 2026 ολοκληρώνονται τα έργα στον κόμβο της Μεταμόρφωσης για το κυκλοφοριακό – Τον Ιούλιο τα εγκαίνια του Ε65 (Βίντεο)

21 Ιουνίου, 2026

Γερουλάνος: “Ο Μητσοτάκης ήρθε, δοκιμάστηκε, απέτυχε” – Τι είπε για Τσίπρα και συνεργασίες (Βίντεο)

21 Ιουνίου, 2026

“Γαλάζια” αντεπίθεση στην έδρα του Σαμαρά: Η μάχη της Πελοποννήσου και οι περιοδείες Πιερρακάκη, Χρυσοχοΐδη, Χατζηδάκη και Κυρανάκη

21 Ιουνίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026320 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202682 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.