Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Τσουκαλάς: Στις εκλογές δεν θα κριθεί το μάρκετιννκ αλλά οι προτεινόμενες πολιτικές – Οι πολίτες ψηφίζουν με γνώμονα την τσέπη τους (Βίντεο)

30 Μαΐου, 2026

Μάξιμος Χαρακόπουλος για Τσίπρα: “Μεγάλη βουτιά στο παρελθόν” το όνομα του κόμματος

30 Μαΐου, 2026

Παρί Σεν Ζερμέν: Λοξοκοιτάζει προς τη…Ρεάλ

30 Μαΐου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΠΟΛΙΤΙΚΗ»Χανιά: Προφυλακιστέοι μητέρα και σύντροφος για την κακοποίηση της 3χρονης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χανιά: Προφυλακιστέοι μητέρα και σύντροφος για την κακοποίηση της 3χρονης

hellasvoiceBy hellasvoice30 Μαΐου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους το μεσημέρι του Σαββάτου (30/05), η 25χρονη μητέρα και ο 27χρονος σύντροφός της, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του μόλις 3 ετών κοριτσιού που εξακολουθεί νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, επιμένοντας στον ισχυρισμό ότι τα τραύματα του παιδιού προκλήθηκαν έπειτα από ατύχημα.

Ο 25χρονος στην απολογία του υποστήριξε, πως, όταν χτύπησε το παιδί, εκείνος δούλευε σε θερμοκήπιο. «Με πήρε τηλέφωνο (η μητέρα της 3χρονης) και μου είπε έλα από εδώ η μικρή έχει χτυπήσει. Πήγα, είχε καλέσει ταξί, πήρε το παιδί με το ταξί και πήγε Νοσοκομείο. Δεν ξέρω πώς χτύπησε το παιδί, εγώ ήμουν στη δουλειά».

Και η μητέρα από την πλευρά της αρνήθηκε τη βαριά κατηγορία και υποστήριξε, πως δεν γνωρίζει πως τραυματίστηκε η τρίχρονη.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (27/5) ο 27χρονος Πακιστανός καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε ποινή φυλάκισης 3 ετών χωρίς αναστολή για το αδίκημα της παράνομης εισόδου στη χώρα, ενώ μόλις μία ημέρα πριν, η 25χρονη μητέρα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 3 ετών, επίσης χωρίς αναστολή, για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων DNA

Την ίδια ώρα, τα αποτελέσματα των δειγμάτων του DNA από τα τέσσερα παιδιά της 25χρονης, την ίδια και τον 25χρονο αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση όσον αφορά τα παιδιά, ωστόσο η μητέρα υποστηρίζει πως και τα τέσσερα παιδιά είναι του Πακιστανού συντρόφου της.

Αποσωληνώθηκε η 3χρονη

Το κοριτσάκι που έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι αποσωληνώθηκε και πλέον βρίσκεται σε ήπια καταστολή, ενώ οι γιατροί εντόπισαν σοβαρότατα ευρήματα που παραπέμπουν σε άγρια κακοποίηση, καταρρίπτοντας τους αρχικούς ισχυρισμούς της οικογένειας περί ατυχήματος σε παιδική χαρά. Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά της 25χρονης, φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Χανίων και τη φροντίδα τους έχει αναλάβει η Κοινωνική Υπηρεσία.

  • Κρήτη: Νέες μαρτυρίες και ντοκουμέντα για την μητέρα της 3χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
  • Κρήτη: Με πολλά ονόματα κυκλοφορούσαν οι γονείς της 3χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:​Read More | https://www.tanea.gr/

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Μάξιμος Χαρακόπουλος για Τσίπρα: “Μεγάλη βουτιά στο παρελθόν” το όνομα του κόμματος

30 Μαΐου, 2026

Τσουκαλάς: Στις εκλογές δεν θα κριθεί το μάρκετιννκ αλλά οι προτεινόμενες πολιτικές – Οι πολίτες ψηφίζουν με γνώμονα την τσέπη τους (Βίντεο)

30 Μαΐου, 2026

Η μεγάλη απάτη των βραχυχρόνιων μισθώσεων: Έστηνε παγίδες ενοικίασης μέσω Airbnb – Λεία άνω των 85.000 ευρώ

30 Μαΐου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Στις εκλογές δεν θα κριθεί το μάρκετιννκ αλλά οι προτεινόμενες πολιτικές – Οι πολίτες ψηφίζουν με γνώμονα την τσέπη τους (Βίντεο)

By hellasvoice30 Μαΐου, 20260

“Μόνο το ΠΑΣΟΚ ασκεί πολυθεματική δομική αντιπολίτευση”. Αυτό υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κώστας…

Μάξιμος Χαρακόπουλος για Τσίπρα: “Μεγάλη βουτιά στο παρελθόν” το όνομα του κόμματος

30 Μαΐου, 2026

Παρί Σεν Ζερμέν: Λοξοκοιτάζει προς τη…Ρεάλ

30 Μαΐου, 2026

«Απόδραση» από την Πυλαία: Έκανε το 2-0 ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ (VIDEOS)

30 Μαΐου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Τσουκαλάς: Στις εκλογές δεν θα κριθεί το μάρκετιννκ αλλά οι προτεινόμενες πολιτικές – Οι πολίτες ψηφίζουν με γνώμονα την τσέπη τους (Βίντεο)
  • Μάξιμος Χαρακόπουλος για Τσίπρα: “Μεγάλη βουτιά στο παρελθόν” το όνομα του κόμματος
  • Παρί Σεν Ζερμέν: Λοξοκοιτάζει προς τη…Ρεάλ
  • «Απόδραση» από την Πυλαία: Έκανε το 2-0 ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ (VIDEOS)
  • ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 94-102: Η απόδραση των δέκα!

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσουκαλάς: Στις εκλογές δεν θα κριθεί το μάρκετιννκ αλλά οι προτεινόμενες πολιτικές – Οι πολίτες ψηφίζουν με γνώμονα την τσέπη τους (Βίντεο)

30 Μαΐου, 2026

Μάξιμος Χαρακόπουλος για Τσίπρα: “Μεγάλη βουτιά στο παρελθόν” το όνομα του κόμματος

30 Μαΐου, 2026

Παρί Σεν Ζερμέν: Λοξοκοιτάζει προς τη…Ρεάλ

30 Μαΐου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026319 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202675 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.