Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Τραγωδία στη Λαμία: Οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο

6 Νοεμβρίου, 2026

«Είμαστε λογιστές των παιδιών σου»: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων (video)

5 Νοεμβρίου, 2026

Ισραήλ: Οι Άραβες κρατούν το κλειδί της εξουσίας – Ο Άιζενκοτ συγκεντρώνει 67 έδρες, αλλά ο Νετανιάχου δεν έχει τελειώσει

5 Νοεμβρίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο))
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο))

hellasvoiceBy hellasvoice3 Νοεμβρίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια5 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο))

Στη διατήρηση της οδικής κυκλοφορίας και στην αποκατάσταση των προβλημάτων που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις επικεντρώνονται οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο, με τα μηχανήματα έργου να συνεχίζουν τις εργασίες απομάκρυνσης φερτών υλικών και καθαρισμού του οδικού δικτύου, παρά τη σημαντική ύφεση των καιρικών φαινομένων.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης  για την Πολιτική Προστασία, Χρήστος Ευστρατίου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Xpress» της Ρένας Παυλάκη,  βασική προτεραιότητα του μηχανισμού της Περιφέρειας ήταν και παραμένει η διατήρηση της προσβασιμότητας και η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών, ιδιαίτερα στις περιοχές που δέχθηκαν τον μεγαλύτερο όγκο βροχής.

«Να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, να μπορεί να κινείται ελεύθερα ο κόσμος», ήταν, όπως εξήγησε, ο πρωταρχικός στόχος της κινητοποίησης, με τα μηχανήματα έργων να παραμένουν διαθέσιμα για άμεση επέμβαση όπου χρειαστεί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης διευκρίνισε ότι, παρότι η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, εξακολουθούν να υπάρχουν συγκεντρώσεις φερτών υλικών, η απομάκρυνση των οποίων δεν είναι πάντοτε εφικτή αμέσως μετά την εκδήλωση των πλημμυρικών φαινομένων.

Όπως εξήγησε, τα χώματα και τα υπόλοιπα υλικά που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά παραμένουν σε αρκετές περιπτώσεις ιδιαίτερα υγρά, γεγονός που δυσχεραίνει τη συλλογή και τη μεταφορά τους.

«Σε ορισμένα σημεία, ναι μεν έχουν πάει τα φερτά υλικά στις παραλίες και μπορεί να τα βλέπει ο κόσμος και να λέει γιατί είναι ακόμα εδώ, αλλά όταν είναι πάρα πολύ βρεγμένα, ειδικά όταν πρόκειται για χώμα, δεν μπορείς να τα μαζέψεις. Περιμένεις να στεγνώσουν λίγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε, ωστόσο, ότι οι δρόμοι έχουν παραμείνει ανοιχτοί, ενώ οι παρεμβάσεις συνεχίζονται ανάλογα με τις συνθήκες και τις δυνατότητες πρόσβασης των μηχανημάτων.

Ιδιαίτερη μέριμνα υπήρξε και για τις λεγόμενες ιρλανδικές διαβάσεις, οι οποίες αποτελούν σημεία αυξημένης επικινδυνότητας κατά την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων. Σύμφωνα με τον κ. Ευστρατίου, είχε προβλεφθεί η επιτήρησή τους από εθελοντικές ομάδες, σε συνεννόηση με τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, ώστε να περιοριστούν οι κίνδυνοι για τους διερχόμενους οδηγούς.

Real Voice · ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ – 03 11 2026

 

Ανυπολόγιστες οι ζημιές στον Αρχάγγελο

Ιδιαίτερα σοβαρή παραμένει η κατάσταση στον Αρχάγγελο, όπου η πρόσφατη κακοκαιρία προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε επιχειρήσεις, κατοικίες και περιουσίες.

Ο Χρήστος Ευστρατίου χαρακτήρισε τις ζημιές «ανυπολόγιστες», επισημαίνοντας ότι το μέγεθος της καταστροφής είναι ιδιαίτερα μεγάλο τόσο μέσα στον οικισμό όσο και στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

«Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες στον Αρχάγγελο. Ειδικά στο χωριό, στις επιχειρήσεις αλλά και στα σπίτια», ανέφερε, περιγράφοντας την εικόνα που άφησε πίσω της η πρωτοφανής, όπως τη χαρακτήρισε, ποσότητα νερού.

Στη διάρκεια της συνέντευξης έγινε αναφορά και στις εικόνες με τα αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν ή εγκλωβίστηκαν στους πλημμυρισμένους δρόμους του Αρχαγγέλου, αποτυπώνοντας την ένταση των φαινομένων και τις συνέπειές τους στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Άμεσα οι επιτροπές καταγραφής – Πώς θα προχωρήσουν οι αποζημιώσεις

Σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση των ζημιών στις επιχειρήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε ότι θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες συγκρότησης και ενεργοποίησης των αρμόδιων επιτροπών καταγραφής, προκειμένου να ξεκινήσει η αποτύπωση των καταστροφών και να δρομολογηθούν οι φάκελοι αποζημίωσης προς τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Διευκρίνισε, μάλιστα, τον διαχωρισμό των αρμοδιοτήτων μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, ένα ζήτημα που συχνά προκαλεί σύγχυση στους πληγέντες.

Η Περιφέρεια είναι αρμόδια για την καταγραφή των ζημιών στις επιχειρήσεις, ενώ ο Δήμος αναλαμβάνει τις αντίστοιχες διαδικασίες για τις κατοικίες.

Όπως εξήγησε, στην περίπτωση των επιχειρήσεων η καταγραφή αφορά τις υλικές απώλειες σε εμπορεύματα, εξοπλισμό, μηχανήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός των επαγγελματικών εγκαταστάσεων και όχι τις κτιριακές ζημιές.

Για την τεκμηρίωση των απωλειών αξιοποιούνται τα απαραίτητα παραστατικά, όπως τιμολόγια αγοράς εμπορευμάτων και εξοπλισμού.

Ο ρόλος της Περιφέρειας περιορίζεται στην καταγραφή και στη συγκέντρωση των σχετικών στοιχείων. Οι φάκελοι διαβιβάζονται στη συνέχεια στις αρμόδιες κεντρικές υπηρεσίες, οι οποίες προχωρούν στην αξιολόγηση και στις διαδικασίες για την καταβολή των αποζημιώσεων.

 

Σε Red Code η Ρόδος, ενώ τα φαινόμενα είχαν υποχωρήσει – Ο προβληματισμός για τον χρονισμό των προειδοποιήσεων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε και η συζήτηση για τον χρονισμό της αναβάθμισης του επιπέδου συναγερμού σε Red Code, καθώς η σχετική απόφαση ελήφθη σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Ρόδο είχαν ήδη αρχίσει να υποχωρούν.

Ο Χρήστος Ευστρατίου επιβεβαίωσε ότι η Ρόδος βρισκόταν αρχικά σε πορτοκαλί συναγερμό, ενώ η ενημέρωση για την ένταξή της σε Red Code αφορούσε το διάστημα από το απόγευμα της Δευτέρας έως και την Τρίτη.

Όπως σημείωσε, τα δεδομένα μεταβάλλονται συνεχώς και οι προβλέψεις επικαιροποιούνται ανά λίγες ώρες, καθώς αλλαγές στις ατμοσφαιρικές συνθήκες μπορούν να διαφοροποιήσουν τόσο την ένταση όσο και την πορεία των φαινομένων.

Στη συζήτηση έγινε αναφορά και στις επισημάνσεις του καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα, ο οποίος, μιλώντας την προηγούμενη ημέρα στην ίδια εκπομπή, είχε εξηγήσει πόσο δύσκολη και επισφαλής μπορεί να είναι η πρόγνωση ακραίων καιρικών φαινομένων, ακόμη και λίγο πριν από την εκδήλωσή τους.

Ο συντονισμός με το Υπουργείο και η συνεδρίαση του ΠΕΣΟΠΠ

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στη διαδικασία συντονισμού του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Όπως ανέφερε, το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων από τις περιοχές της χώρας που επηρεάζονταν από την κακοκαιρία.

Ακολούθησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) Νοτίου Αιγαίου, με αντικείμενο τον συντονισμό των υπηρεσιών και την επιχειρησιακή ετοιμότητα απέναντι στην εξέλιξη των φαινομένων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Παρά τη βελτίωση του καιρού, ο Χρήστος Ευστρατίου ξεκαθάρισε ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας παραμένει σε επιφυλακή, καθώς οι μετεωρολογικές συνθήκες εξακολουθούν να απαιτούν συνεχή παρακολούθηση.

Η προτεραιότητα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του, είναι διπλή: αφενός η συνέχιση των παρεμβάσεων για την αποκατάσταση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας στο οδικό δίκτυο και η διατήρηση της κυκλοφορίας, αφετέρου η ταχύτερη δυνατή καταγραφή των ζημιών, ώστε οι πληγέντες του Αρχαγγέλου να μπορέσουν να προχωρήσουν στις διαδικασίες αποζημίωσής τους.

 

ΡΟΔΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ELYSIUM

Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο))

https://realvoice995.gr/wp-content/uploads/2026/11/0-02-05-d976f1f16bfbda91191fb3b07740071ca5d62fb0138abc7a44f7eeb659020395_8a24a8289e5c9db5.mp4

 

ΓΕΦΥΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ

Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο))

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ

Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο))

The post Χρήστος Ευστρατίου στον RV: Σε πλήρη επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Νοτίου Αιγαίου, παρά την ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων (audio + φωτο)) first appeared on Real Voice 99.5.

Read More

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Γιώργος Χατζημάρκος: Τα νησιά μας ταξιδεύουν με τα κόκκινα λεωφορεία του Λονδίνου

5 Νοεμβρίου, 2026

Χρήστος Μιχαλάκης στον RV από τη WTM του Λονδίνου: ” Αυξημένες οι αεροπορικές θέσεις από τη Βρετανία για το 2027″ (audio)

5 Νοεμβρίου, 2026

Πρόσκληση της Περιφέρειας προς τις επιχειρήσεις της Ρόδου για δήλωση ζημιών από την κακοκαιρία

4 Νοεμβρίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Λαμία: Οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο

By hellasvoice6 Νοεμβρίου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr Θανατηφόρο τροχαίο με εμπλοκή άγριου ζώου σημειώθηκε το βράδυ της…

«Είμαστε λογιστές των παιδιών σου»: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων (video)

5 Νοεμβρίου, 2026

Ισραήλ: Οι Άραβες κρατούν το κλειδί της εξουσίας – Ο Άιζενκοτ συγκεντρώνει 67 έδρες, αλλά ο Νετανιάχου δεν έχει τελειώσει

5 Νοεμβρίου, 2026

Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

5 Νοεμβρίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Τραγωδία στη Λαμία: Οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο
  • «Είμαστε λογιστές των παιδιών σου»: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων (video)
  • Ισραήλ: Οι Άραβες κρατούν το κλειδί της εξουσίας – Ο Άιζενκοτ συγκεντρώνει 67 έδρες, αλλά ο Νετανιάχου δεν έχει τελειώσει
  • Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028
  • ΕΟΔΥ: Δύο θάνατοι από γρίπη και 57 νέες εισαγωγές – Ανοδική τάση στη θετικότητα του κορονοϊού

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στη Λαμία: Οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε αγριογούρουνο

6 Νοεμβρίου, 2026

«Είμαστε λογιστές των παιδιών σου»: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων (video)

5 Νοεμβρίου, 2026

Ισραήλ: Οι Άραβες κρατούν το κλειδί της εξουσίας – Ο Άιζενκοτ συγκεντρώνει 67 έδρες, αλλά ο Νετανιάχου δεν έχει τελειώσει

5 Νοεμβρίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026582 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026325 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202687 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.