Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

5 Νοεμβρίου, 2026

ΕΟΔΥ: Δύο θάνατοι από γρίπη και 57 νέες εισαγωγές – Ανοδική τάση στη θετικότητα του κορονοϊού

5 Νοεμβρίου, 2026

Κάλλας σε Φαραντούρη για Χριστιανούς Συρίας: Ναι σε διερεύνηση και λογοδόσια για τις διώξεις

5 Νοεμβρίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΔΙΑΦΟΡΑ»Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028
ΔΙΑΦΟΡΑ

Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

hellasvoiceBy hellasvoice5 Νοεμβρίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα του realvoice995.gr Read MoreIndependent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

Πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών σχεδιάζει να διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2028

Άρχισαν τα όργανα στις ΗΠΑ λίγα 24ωρα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές και την συντριβή των Ρεπουμπλικάνων από τους Δημοκρατικούς. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, βρίσκεται στο επίκεντρο σεναρίων περί αποχώρησής του από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι σχεδιάζει να διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2028 και να διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλύπτει ο Independent.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Μάρκο Ρούμπιο, προετοιμάζεται για την κούρσα της διεκδίκησης του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών, με βασικό αντίπαλο τον αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς. Η μάχη της διαδοχής του Ντόναλντ Τραμπ στους MAGA έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Πριν ακόμη από τις ενδιάμεσες εκλογές, στις οποίες οι Ρεπουμπλικανοί έχασαν τον έλεγχο τόσο της Βουλής των Αντιπροσώπων όσο και της Γερουσίας, στελέχη του κόμματος στις ΗΠΑ, αλλά και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της βρετανικής κυβέρνησης είχαν εκτιμήσει μιλώντας στην Independent ότι ο Ρούμπιο ενδέχεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι εκτιμήσεις αυτές ενισχύθηκαν μετά τη βαριά ήττα των Ρεπουμπλικανών στις ενδιάμεσες εκλογές, που αποτέλεσε ηχηρή αποδοκιμασία της προεδρίας Τραμπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ρούμπιο φέρεται να είναι ένα από τα έως και πέντε μέλη του σημερινού υπουργικού συμβουλίου του Τραμπ που εξετάζουν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση μετά την εκλογική συντριβή. Πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών δήλωσε στην Independent ότι ο Ρούμπιο πρέπει να αποστασιοποιηθεί από τον πόλεμο στο Ιράν και να αποδώσει την ευθύνη γι’ αυτόν στον Τραμπ.

Ο σύμμαχος του Ρούμπιο εκτιμά ότι η «αποχώρησή» του από την κυβέρνηση είναι απολύτως λογική κίνηση.

«Αυτή τη στιγμή, ο Ρούμπιο είναι το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Βρίσκεται σαφώς μπροστά από τον Βανς. Ωστόσο, δεν μπορεί να διεκδικήσει την προεδρία όσο παραμένει υπουργός Εξωτερικών, ενώ η σύνδεσή του με την κυβέρνηση θα έβλαπτε ούτως ή άλλως τις πιθανότητές του», δήλωσε η ίδια πηγή στον Independent.

ΠΗΓΗ: https://www.newsit.gr/

The post Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028 first appeared on Real Voice 99.5.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | realvoice995.gr

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Σωτήρης Ντάλης στον RV: Πούτιν, Νετανιάχου και Ερντογάν οι τρεις μεγάλοι χαμένοι από την εκλογική ήττα Τραμπ (audio)

5 Νοεμβρίου, 2026

Blame game στους Ρεπουμπλικανούς μετά την ιστορική ήττα: Με πυρά και βέλη άνοιξε η κούρσα διαδοχής του Τραμπ

5 Νοεμβρίου, 2026

67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Σηκώνει αυλαία απόψε με τον «Μινώταυρο» του Αντρέι Ζβιάγκιντσεφ

5 Νοεμβρίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΔΙΑΦΟΡΑ

Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

By hellasvoice5 Νοεμβρίου, 20260

Σύμφωνα με δημοσίευμα του realvoice995.gr Read MoreΠληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών σχεδιάζει…

ΕΟΔΥ: Δύο θάνατοι από γρίπη και 57 νέες εισαγωγές – Ανοδική τάση στη θετικότητα του κορονοϊού

5 Νοεμβρίου, 2026

Κάλλας σε Φαραντούρη για Χριστιανούς Συρίας: Ναι σε διερεύνηση και λογοδόσια για τις διώξεις

5 Νοεμβρίου, 2026

Περιστέρι: «Kοκτέιλ» τριών ουσιών εντοπίστηκε στο σπίτι του 41χρονου γιατρού – «Ξύπνησα στην Εντατική»

5 Νοεμβρίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028
  • ΕΟΔΥ: Δύο θάνατοι από γρίπη και 57 νέες εισαγωγές – Ανοδική τάση στη θετικότητα του κορονοϊού
  • Κάλλας σε Φαραντούρη για Χριστιανούς Συρίας: Ναι σε διερεύνηση και λογοδόσια για τις διώξεις
  • Περιστέρι: «Kοκτέιλ» τριών ουσιών εντοπίστηκε στο σπίτι του 41χρονου γιατρού – «Ξύπνησα στην Εντατική»
  • Η απαγόρευση του ρωσικού φυσικού αερίου από την Ευρώπη σταματά στα σύνορά της! Η Ελλάδα πρέπει να καλύψει το κενό.

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

5 Νοεμβρίου, 2026

ΕΟΔΥ: Δύο θάνατοι από γρίπη και 57 νέες εισαγωγές – Ανοδική τάση στη θετικότητα του κορονοϊού

5 Νοεμβρίου, 2026

Κάλλας σε Φαραντούρη για Χριστιανούς Συρίας: Ναι σε διερεύνηση και λογοδόσια για τις διώξεις

5 Νοεμβρίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026582 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026325 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202687 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.