Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Μητσοτάκης: “Κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από 16 χρόνια, η Ελλάδα βγαίνει από τη λίστα των χωρών με μακροοικονομικές ανισορροπίες”

3 Ιουνίου, 2026

Μαρία Καρυστιανού: “Το όνειρό μου είναι να έρθω σε ένα ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη” (Βίντεο)

3 Ιουνίου, 2026

“Τι κάνει η Θεοπούλα στην ΕΛΑΣ; Θραύση!” – Η συνάντηση της ηθοποιού με τον Αλέξη Τσίπρα και ο χιουμοριστικός διάλογος (Βίντεο)

3 Ιουνίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»PONTOSVOICE»Η νεαρή λυράρισσα που αποδεικνύει πως τα όνειρα δεν έχουν εμπόδια
PONTOSVOICE

Η νεαρή λυράρισσα που αποδεικνύει πως τα όνειρα δεν έχουν εμπόδια

hellasvoiceBy hellasvoice3 Ιουνίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια2 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ερμηνεύοντας το «Την πατρίδα μ’ έχασα», σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στην 19η Μαΐου, η Σταματία Σαββίδου αποτελεί μία από τις νέες παρουσίες που υπηρετούν με αφοσίωση την ποντιακή μουσική και τον πολιτισμό. Είναι μουσικός και συγγραφέας, με ιδιαίτερη ενασχόληση με την ποντιακή λύρα και τη δημιουργική γραφή. Μέσα από την καλλιτεχνική της πορεία επιδιώκει να συνδέσει την παράδοση με τη σύγχρονη έκφραση, αξιοποιώντας τη μουσική και τον λόγο ως μέσα επικοινωνίας, δημιουργίας και διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς. Με αγάπη για τον Πόντο, την ιστορία και τις αξίες του, συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις, προβάλλοντας τον πλούτο της ποντιακής παράδοσης και μεταφέροντας τα μηνύματά της στις νεότερες γενιές.

Παρά τις δυσκολίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στη ζωή της, συνεχίζει να ακολουθεί τα όνειρά της με πείσμα και αισιοδοξία, αποτελώντας παράδειγμα δύναμης, δημιουργικότητας και έμπνευσης για πολλούς νέους ανθρώπους.

Η Σταματία Σαββίδου στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. Αποδεικνύει ότι ακόμη και όταν η ζωή θέτει εμπόδια και δοκιμασίες, τα όνειρα δεν σταματούν να υπάρχουν. Με επιμονή, πίστη και αγάπη για αυτό που κάνει, κατάφερε να εκφραστεί μέσα από τη μουσική και να συγκινήσει το κοινό. Η παρουσία της υπενθυμίζει πως οι δυσκολίες μπορεί να αλλάζουν τη διαδρομή, αλλά δεν μπορούν να ακυρώσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες ενός ανθρώπου. Όταν υπάρχει θέληση, πάθος και ψυχική δύναμη, ακόμη και τα πιο απαιτητικά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

 

Το άρθρο Η νεαρή λυράρισσα που αποδεικνύει πως τα όνειρα δεν έχουν εμπόδια εμφανίστηκε πρώτα στο PontosVoice – H δική σου ΚΑΘΑΡΗ Ποντιακή φωνή.

Πηγή: Read More

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρόπολης Θερμής αφιέρωσαν μια ημέρα για τον Πόντο

3 Ιουνίου, 2026

Πανευβοϊκός Σύλλογος Καππαδοκών: Ένα ταξίδι μνήμης από την Καππαδοκία και τον Πόντο έως την Κωνσταντινούπολη

3 Ιουνίου, 2026

«Πώς Ταγιανί͜εις»: Η νέα μουσική συνεργασία των Δημήτρη Δαμιανίδη και Παναγιώτη Στεφανίδη σε στίχους Αναστασίας Μαχαιρίδου

3 Ιουνίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: “Κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από 16 χρόνια, η Ελλάδα βγαίνει από τη λίστα των χωρών με μακροοικονομικές ανισορροπίες”

By hellasvoice3 Ιουνίου, 20260

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στην ανάρτησή του ότι η Ελλάδα τίθεται πλέον εκτός λίστας…

Μαρία Καρυστιανού: “Το όνειρό μου είναι να έρθω σε ένα ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη” (Βίντεο)

3 Ιουνίου, 2026

“Τι κάνει η Θεοπούλα στην ΕΛΑΣ; Θραύση!” – Η συνάντηση της ηθοποιού με τον Αλέξη Τσίπρα και ο χιουμοριστικός διάλογος (Βίντεο)

3 Ιουνίου, 2026

Αντώνης Σαμαράς: Εκτός επισήμων ο πρώην πρωθυπουργός στην κηδεία του Νίκου Ταγαρά στην Κόρινθο (Εικόνες)

3 Ιουνίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Μητσοτάκης: “Κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από 16 χρόνια, η Ελλάδα βγαίνει από τη λίστα των χωρών με μακροοικονομικές ανισορροπίες”
  • Μαρία Καρυστιανού: “Το όνειρό μου είναι να έρθω σε ένα ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη” (Βίντεο)
  • “Τι κάνει η Θεοπούλα στην ΕΛΑΣ; Θραύση!” – Η συνάντηση της ηθοποιού με τον Αλέξη Τσίπρα και ο χιουμοριστικός διάλογος (Βίντεο)
  • Αντώνης Σαμαράς: Εκτός επισήμων ο πρώην πρωθυπουργός στην κηδεία του Νίκου Ταγαρά στην Κόρινθο (Εικόνες)
  • Νίκος Ταγαράς: Αποφεύχθηκε συνάντηση Μητσοτάκη και Σαμαρά – Τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν στην κηδεία (Εικόνες)

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Μητσοτάκης: “Κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από 16 χρόνια, η Ελλάδα βγαίνει από τη λίστα των χωρών με μακροοικονομικές ανισορροπίες”

3 Ιουνίου, 2026

Μαρία Καρυστιανού: “Το όνειρό μου είναι να έρθω σε ένα ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη” (Βίντεο)

3 Ιουνίου, 2026

“Τι κάνει η Θεοπούλα στην ΕΛΑΣ; Θραύση!” – Η συνάντηση της ηθοποιού με τον Αλέξη Τσίπρα και ο χιουμοριστικός διάλογος (Βίντεο)

3 Ιουνίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026319 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202675 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.