Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Τσουκαλάς για funds: Την κερκόπορτα την άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ την έκανε λεωφόρο

19 Ιουνίου, 2026

Χρίστος Δήμας: Τον Σεπτέμβριο οι ανακοινώσεις για τον στρατηγικό διάδρομο Αιγαίου – Μαύρης Θάλασσας – Βαλτικής

19 Ιουνίου, 2026

Μεσολόγγι: Απίστευτος καβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο – “Καραγκιόζη” αποκάλεσε ο Διαμαντόπουλος τον πρώην δήμαρχο (Βίντεο)

19 Ιουνίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»Παύλος Χαρτερός στον RV: “Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις υποδομές στην περιοχή των Κολυμπίων” (audio)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παύλος Χαρτερός στον RV: “Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις υποδομές στην περιοχή των Κολυμπίων” (audio)

hellasvoiceBy hellasvoice22 Απριλίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια4 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Δειλά-δειλά ξεκίνησε η τουριστική σεζόν στην τουριστική ζώνη των Κολυμπίων, με τον Απρίλιο να είναι μήνας εκκίνησης, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και στη Νατάσα Παμπρή, ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών της περιοχής, Παύλος Χαρτερός.

Όπως είπε ο κ. Χαρτερός, πρέπει να δοθεί βαρύτητα στις υποδομές των Κολυμπίων και στην ετοιμότητα της περιοχής για να υποδεχθεί τους επισκέπτες που επιλέγουν τον προορισμό.

Αυτή την περίοδο λειτουργούν 6-7 ξενοδοχεία στην περιοχή και οι επιχειρήσεις ανοίγουν σταδιακά, ενώ στο σύνολό τους θα επαναλειτουργήσουν από τον Μάιο, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Πρέπει να εξομαλυνθεί η κατάσταση, να πάμε σε μία ήρεμη τουριστική χρονιά. Έως και την προηγούμενη εβδομάδα η εικόνα ήταν πιο υποτονική. Από αυτή τη εβδομάδα ξεκίνησε περισσότερη κίνηση, καθώς στην περιοχή έχουν ανοίξει περίπου 6-7 ξενοδοχεία. Έχουμε περίπου 4.000-4.500 επισκέπτες στην περιοχή των Κολυμπίων. Τώρα σιγά σιγά ανοίγουν τα ξενοδοχεία και θα ανοίξει και το σύνολο των επιχειρήσεων.

Ο Απρίλης είναι ένας μήνας της εκκίνησης. Βοηθάει περισσότερο να ανοίξουμε, να δούμε τα προβλήματά μας για να είμαστε έτοιμοι, για να υποδεχτούμε όσο γίνεται καλύτερα τον κόσμο. Δεν είναι μήνας ο οποίος θα καθορίσει και θα μας δείξει δείκτες, θα μας δείξει νούμερα. Από Μάιο και έπειτα θα έχουμε καλύτερη εικόνα, αν και τα ακούσματα έως τώρα θετικά είναι. Δεν ακούμε για ιδιαίτερες ακυρώσεις με αφορμή την κρίση στη Μ. Ανατολή, όπου ευελπιστούμε όλοι να λήξει το συντομότερο για να τελειώσουμε και να ομαλοποιηθεί γενικότερα όλη η κατάσταση, όχι μόνο για τον τουρισμό, για όλον τον κόσμο, πρώτα απ’ όλα για τους ανθρώπους που περνάνε αυτό που περνάνε και για να επέρθει ηρεμία, να κατέβουν οι τιμές, όπου συνεπάγονται με όλα σχεδόν τα πράγματα στο εμπόριο κλπ. Τα Κολύμπια είναι μία περιοχή που φιλοξενεί σχεδόν από όλη την Ευρώπη κόσμο. Έχει Γερμανούς, Βρετανούς και κάποιους Σκανδιναβούς από χθες», ανέφερε ο κ. Χαρτερός.

Ως προς την ετοιμότητα της περιοχής, ο κ. Χαρτερός επισήμανε ότι είναι σχετικά καλή η κατάσταση, όμως χρειάζονται βελτιωτικές παρεμβάσεις. «Περιμένουμε βέβαια να ολοκληρωθεί. Εδώ και δύο μήνες σχεδόν έχει ξεκινήσει, σιγά-σιγά η ετοιμότητα. Έχουμε ένα μέτριο μέχρι τώρα ως και καλό αποτέλεσμα κι ελπίζουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μας λείπουν υποδομές, μας λείπουν αρκετά πράγματα. Γίνεται η προσπάθεια και πιστεύουμε, ευελπιστούμε, να το πω ξανά, σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Προτεραιότητα είναι να υποστηρίξουμε ανθρώπους με προβλήματα κινητικά, ράμπες αναπηρίας, να βοηθήσουμε λίγο να φτιάξουμε περισσότερα access points στις παραλίες, φωτισμό σε δρόμους. Υπάρχουν δρόμοι ακόμα σήμερα οι οποίοι διανύονται από τουρίστες και επισκέπτες και δεν έχουν φώτα, κάποια σαθρά πεζοδρόμια πρέπει να χαλάσουν, να ξαναφτιαχτούν από την αρχή, οι λακκούβες, το κυκλοφοριακό.

Πάνω κάτω τα γνωστά προβλήματα, τα ξέρουμε, τα έχουμε επισημάνει αρκετές φορές και περιμένουμε. Περιμένουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω, να βοηθήσουμε τον επισκέπτη να πει ότι έχει εξελιχθεί κάτι. Γιατί η Ρόδος ως γνωστό έχει πάρα πολλούς repeats. Όταν έρχεται ο επισκέπτης έχει πέντε-έξι φορές που έρχεται και συναντά την ίδια ή και χειρότερη εικόνα καμιά φορά, αυτό μας υποβαθμίζει και όταν τα Κολύμπια είναι μια αμιγώς τουριστική ζώνη. Και να δώσουμε όσο γίνεται περισσότερη βαρύτητα στην ασφάλεια του επισκέπτη. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο θέμα.

Είναι κάποια πράγματα τα οποία θα πρέπει να σκύψουμε λίγο το κεφάλι και να δώσουμε βαρύτητα. Γιατί ο βασικότερος κρίκος της οικονομικής αλυσίδας στην περιοχή είναι ο τουρισμός. Το 90% με 95% στηρίζεται εκεί, έμμεσα και άμεσα».

Στο κομμάτι της καθαριότητας και του πρασίνου τόνισε ότι είναι σε καλό επίπεδο και η κα Καραγιάννη το στηρίζει. «Στηρίζει την περιοχή, οι άνθρωποι καθαρίζουν. Περισσότερη επιτήρηση θα τη θέλαμε ακόμα. Λίγο περισσότερο καθώς ο οικισμός είναι πολύ μεγάλος και σε κομμάτια αγροτεμάχια και έχει πολύ δουλειά. Και λίγο περισσότερο να δώσουμε βαρύτητα πάνω στο κομμάτι της ασφάλειας. Διαβάσεις για παράδειγμα. Γενικότερα ικανοποιημένοι είμαστε κι ελπίζουμε να προχωρήσουμε πιο καλά, ακόμα καλύτερα σε κάποια κομμάτια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, ο κ. Χαρτερός αναφέρθηκε και στην δημιουργία του portal από το Σωματείο Καταστηματαρχών Κολυμπίων, για να υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες για την περιοχή που θέλει να αντλήσει ο χρήστης από το διαδίκτυο.

Ακούστε εδώ αναλυτικά:

Real Voice · Παύλος Χαρτερός 21.4.2026

The post Παύλος Χαρτερός στον RV: “Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις υποδομές στην περιοχή των Κολυμπίων” (audio) first appeared on Real Voice 99.5.

Read More Πηγή: Realvoice995.gr

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Σ.Α.Ε.Κ. Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου στο Esperos Village Blue & Spa Resort

24 Απριλίου, 2026

AEGEΑΝ: Δύσκολη χρονιά το 2026 λόγω Μέσης Ανατολής – Η Ελλάδα ανθεκτικός προορισμός

23 Απριλίου, 2026

Αν. Κωνσταντάρος στον RV: «Με ούριο άνεμο η κρουαζιέρα στη Ρόδο. Τα μηνύματα αισιοδοξίας μετά το “ξεμπλοκάρισμα” των πλοίων» (audio)

22 Απριλίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς για funds: Την κερκόπορτα την άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ την έκανε λεωφόρο

By hellasvoice19 Ιουνίου, 20260

“Από τα κόκκινα δάνεια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος το έχουν funds”,…

Χρίστος Δήμας: Τον Σεπτέμβριο οι ανακοινώσεις για τον στρατηγικό διάδρομο Αιγαίου – Μαύρης Θάλασσας – Βαλτικής

19 Ιουνίου, 2026

Μεσολόγγι: Απίστευτος καβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο – “Καραγκιόζη” αποκάλεσε ο Διαμαντόπουλος τον πρώην δήμαρχο (Βίντεο)

19 Ιουνίου, 2026

Επίσημο: Εποχή Παπαδόπουλου στον ΑΠΟΕΛ!

19 Ιουνίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Τσουκαλάς για funds: Την κερκόπορτα την άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ την έκανε λεωφόρο
  • Χρίστος Δήμας: Τον Σεπτέμβριο οι ανακοινώσεις για τον στρατηγικό διάδρομο Αιγαίου – Μαύρης Θάλασσας – Βαλτικής
  • Μεσολόγγι: Απίστευτος καβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο – “Καραγκιόζη” αποκάλεσε ο Διαμαντόπουλος τον πρώην δήμαρχο (Βίντεο)
  • Επίσημο: Εποχή Παπαδόπουλου στον ΑΠΟΕΛ!
  • ΠΑΟΚ: Βρίσκει λύση με Αλέσιο Λίσι!

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσουκαλάς για funds: Την κερκόπορτα την άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ την έκανε λεωφόρο

19 Ιουνίου, 2026

Χρίστος Δήμας: Τον Σεπτέμβριο οι ανακοινώσεις για τον στρατηγικό διάδρομο Αιγαίου – Μαύρης Θάλασσας – Βαλτικής

19 Ιουνίου, 2026

Μεσολόγγι: Απίστευτος καβγάς στο Δημοτικό Συμβούλιο – “Καραγκιόζη” αποκάλεσε ο Διαμαντόπουλος τον πρώην δήμαρχο (Βίντεο)

19 Ιουνίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026320 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202682 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.