Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr Το πρώτο του βίντεο μέσα από το νοσοκομείο ανήρτησε στα social media ο Σταύρος Φλώρος, μετά τον ακρωτηριασμό που υπέστη, καθώς έκανε ψαροντούφεκο στον Άγιο Δομίνικο. Ο πρώην παίκτης του Survivor ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει όλο αυτό το διάστημα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον συμπαίκτη και φίλο του, Μάνο Μαλλιαρό, σημειώνοντας ότι ο ισχυρός δεσμός που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους θα κρατήσει για μία ζωή. Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου: «Γεια σας. Επιτέλους ήρθε η ώρα να κάνω αυτό το βίντεο. Αυτό το βίντεο γίνεται για να σας ευχαριστήσω όλους σας γιατί πραγματικά αυτό που γίνεται είναι απίστευτο, σε όσους έχω απαντήσει, σε όσους δεν έχω προλάβει να απαντήσω. Γίνεται χαμός, χαμός στα τηλέφωνα, στους γονείς μου, στα αδέρφια μου, να μου στέλνουν εμένα μηνύματα όχι απλά άπειρα. Άπειρα όλοι, από Ελλάδα, από εξωτερικό, είναι πανέμορφο αυτό που έχω βιώσει τις τελευταίες ημέρες. Μου έχετε… Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.newsbeast.gr

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
