Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

ΥΠΕΝ: 16 έργα ύψους 16,6 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία – Ποιους δήμους αφορά (Βίντεο)

1 Ιουλίου, 2026

Συλλυπητήρια Νικήτα Κακλαμάνη για Βασίλη Λεβέντη: “Υπηρέτησε με πάθος τις ιδέες του, επέδειξε σταθερότητα στις αρχές του”

1 Ιουλίου, 2026

Τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που φέρνουν “χαμόγελα” στη ΝΔ – Η συσπείρωση και οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ

1 Ιουλίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»Rodoslive»ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με Τσίπρα
Rodoslive

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με Τσίπρα

hellasvoiceBy hellasvoice6 Ιουνίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια7 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με Τσίπρα
Ο Σωκράτης Φάμελλος INTIME NEWS / ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Με ευρεία πλειοψηφία (75%) εγκρίθηκε η πρόταση του Σωκράτη Φάμελλου για συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με το νεοσύστατο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τροπολογίες απορρίφθηκαν από το προεδρείο, όπως απορρίφθηκε και η πρόταση Αμανατίδη για «plan B». Οι διαφορές ήταν τόσο μεγάλες που δεν χρειάστηκε καταμέτρηση.

Από την πλευρά των 8, η τροπολογία Λαμπρίδη Μπουλεκου, Γεωργιάδη, Ευαγγελόπουλου, Λάζου, Πέτρα, Σταυριδόπουλου και Τζανέτου για να αποσυρθεί από το κείμενο της πολιτικής απόφασης της ΚΕ η φράση στηρίζουμε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, απορρίφθηκε με οριακή πλειοψηφία υπέρ του προέδρου 55-45.

Έτσι, παρά το τεταμένο κλίμα κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, στην Κουμουνδούρου αποφάσισαν ότι το πολιτικό μέλλον του κόμματος ταυτίζεται με εκείνο του πρώην προέδρου και πρωθυπουργού και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να τεθεί στην επόμενη εθνική κάλπη απέναντι στην ΕΛ.Α.Σ..

Παρά τις ενστάσεις που κατέθεσαν οι Νίκος Παππάς, Παύλος Πολάκης, Ρένα Δούρου και τρία ακόμη στελέχη με κοινή τροπολογία, η «γραμμή» Φάμελλου ήταν αυτή που εγκρίθηκε ως απόφαση.

Παππάς, Πολάκης και Δούρου εμφάνισαν ένα «κοινό μέτωπο» μέσω του οποίου απέρριπταν τα σενάρια «αυτοδιάλυσης» του κόμματος και ζητούσαν να διερευνηθεί με συντεταγμένο τρόπο η δυνατότητα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Κοτζιά, τη Λούκα Κατσέλη και τη Νέα Αριστερά ζητώντας άμεσο διάλογο μαζί τους.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.cnn.gr/politiki/story/537388/syriza-egkrithike-me-evreia-pleiopsifia-i-protasi-famellou-gia-symporefsi-me-tsipra

Φάμελλος: «Δεν υπάρχει χώρος για plan B»

O Σωκράτης Φάμελλος στη δευτερολογία του σύμφωνα με πληροφορίες, απέρριψε τις τροπολογίες που κατατέθηκαν παρόλο που συμφώνησε με την τροπολογία των 8 θεωρεί ότι εμπεριέχεται στην Απόφαση.

Απέρριψε κατηγορηματικά την τροπολογία των Πολάκη, Παππά, Δούρου. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει χώρος για plan B». Έχουμε και οδικό χάρτη και προγραμματικό πλαίσιο στην Απόφαση είπε. Απέρριψε την τροπολογία των 8 διότι γιατι παρόλο που δεν διαφωνεί με την προσθήκη πιστεύει ότι «πρέπει να είμαστε πιο τολμηροί».

Όσο για την τροπολογία Πολάκη, Δούρου, Παππά αναρωτήθηκε γιατί να πάμε σε ένα σχέδιο που απορρίφθηκε στην Κ.Ε. του Μαρτίου; Εκτός αυτού βάζει και θέμα προέδρου. «Υπάρχει έλλειψη βάσης σε αυτή την τροπολογία» είπε τονίζοντας ότι πραγματικά αριστερή προοπτική είναι να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πολάκης: «Παραμένουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον χαρίζουμε σε κανέναν»

Η πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, μετά την έγκριση της πρότασης του Σωκράτη Φάμελλου στην Κεντρική Επιτροπή για συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα, ήταν ξεκάθαρη:

«Παραμένουμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο αγώνας δεν τελείωσε. Θα παρακολουθούμε την υλοποίηση του σχεδίου», ήταν τα πρώτα λόγια του βουλευτή Χανίων, ο οποίος νωρίτερα μαζί με τη Ρένα Δούρου και τον Νίκο Παπά κατέθεσαν τροπολογία ενάντια στην εισήγηση Φάμελλου.

Και συνέχισε: «Δεν χαρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε κανένα. Περιμένουμε να δούμε αυτούς που έχουν δηλώσει ότι θα πάνε στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, είτε είναι βουλευτές, είτε είναι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να το πράξουν το αμέσως επόμενο διάστημα».

Δούρου σε Φάμελλο: «Μας πετάτε στα σκυλιά»

H Ρένα Δούρου κατά την ομιλία της ζήτησε οδικό χάρτη και χρονοδιάγραμμα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε «ότι επειδή έχει διαρραγεί η εμπιστοσύνη μεταξύ ημών και υμών, σε αυτή την εισήγηση που έφερες, για να μπορέσουν και όσοι έρχονται καλοπροαίρετα και δεν θεωρούν ότι το σχέδιό σου είναι μια αυτοδιάλυση του κόμματος, να βάλεις, έστω και τώρα, έναν οδικό χάρτη».

«Και πώς θα γίνει αυτό; Όπως το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Με μίνιμουμ πολιτικές θέσεις –όχι μαξιμαλιστικές– και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Έτσι έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έγινε με καλλιστεία, ούτε με ένα περίεργο face control για το ποιοι είναι συμπαθείς και ποιοι είναι αρεστοί».

«​Να δώσουμε ένα χρονοδιάγραμμα λοιπόν, να μας πούνε ”ναι” και να μας πούνε ”όχι”. Διότι δεν μπορεί να συζητάμε σήμερα σοβαρά, η Πολιτική Επιτροπή και η Κεντρική Επιτροπή, ως αν θα είμαστε ταξιθέτες. Δεν μπορεί να συζητά η Κεντρική Επιτροπή και η Πολιτική Γραμματεία βάσει δημοσκοπήσεων και δημοσιευμάτων».

Μάλιστα, η κα Δούρου κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δεκτή την τροπολογία που κατατέθηκε, διαφορετικά όπως είπε «μας πετάτε στα σκυλιά και δεν μας πρέπει».

«Το δίλημμα δεν είναι ποιος είναι υπέρ, ή κατά Τσίπρα»

Νωρίτερα, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή, ο Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει τα εξής: «Το δίλημμα δεν είναι ποιος είναι υπέρ, ή κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά αν θα συνεχίσει να υπάρχει σαν συντεταγμένο κόμμα ή όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πρόταση της ΠΓ και η σημερινή εισήγηση πρακτικά οδηγεί σε απονέκρωση του κόμματος. Τέλος, το κλείνουμε. Συμφωνώ με την ανάλυση με την κριτική στον Μητσοτάκη, στα διεθνή και με μια σειρά από πράγματα. Τι κάνουμε; Είναι μοναδικό ιστορικό προηγούμενο ένα κόμμα, η Κ.Ε. του και ο πρόεδρος του να λέει “στηρίζω” ένα άλλο κόμμα. Δηλαδή τι λέει; Το κλείνουμε το μαγαζί και πάμε εκεί». Τη στιγμή μάλιστα που λένε από την ΕΛ.Α.Σ. ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι συνεργασίες. Ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε σε προγραμματικά θέματα και ζήτησε να μάθει, αν για παράδειγμα στηρίζει η ΕΛ.Α.Σ. τη δημόσια ΔΕΗ, ή τη δημόσια εθνική τράπεζα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από μακριά και έχει και δρόμο.»

«Καταθέτουμε μια τροπολογία μαζί με το Νίκο Παππά και τη Ρένα Δούρου, που μιλάει για μια συντεταγμένη πορεία

Που είναι οι 10+1 προτάσεις, θα τις απευθύνουμε στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη Τσίπρα, ή το κατάπιαμε αυτό, το χάσαμε αυτό; Δεν το λέμε πια; Ό,τι προαιρείστε είναι; Ό,τι αποφασίσουν είναι; Όχι. Αν κάποιοι δεν μπορούν να πιστε΄ψουν ότι έχουν δύναμη να πιστέψουν ότι μπορούν να πατήσουν στα πόδια τους με βάση αυτά που έχουν κάνει…

Δεν το κατάλαβα, εμείς δεν είμαστε με τις ανάγκες της κοινωνίας; Ποιος είναι; Ένα κόμμα που δεν ξέρουμε ακόμα ποιο είναι το πρόγραμμά του και λέμε πάρε με Αγά μου να αγιάσουμε;

Γι αυτό λοιπόν εγώ λέω, συγκρότηση και λειτουργία του Εκτελεστικού Γραφείου που θα αναλάβει την υλοποίηση του οδικού χάρτη, ένα στρογγυλό τραπέζι που θα καλέσουν συντεταγμένα και όχι ατομικά. Όχι σήμερα είμαι εδώ, ψηφίζω να απονεκρωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και αύριο πάω και χτυπάω το κουδούνι της Αμαλίας, μην το δούμε αυτό και σε λίγο δεν έχει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ κοινοβουλευτική ομάδα ή μείνουν 5 για ξεκάρφωμα

Δεν μπαίνει το κόμμα σε χειμερία νάρκη, μιλάει συντεταγμένα και καλούμε όλους και αυτούς που έμειναν στη Νέαρ και τον Κοτζιά, δεν κατάλαβα μας μυρίζει ο Κοτζιάς ο αρχιτέκτονας της μεγαλύτερης διπλωματικής επιτυχίας της χώρας μας από το 40 και δώθε

Έχουμε διατυπώσει τη βάση συζήτησης τα 10+1 σημεία

Και καλούμε και τον Τσίπρα να πάρει θέση σ αυτά

Και να δούμε αν θα προχωρήσουμε συντεταγμένα

Όχι με ατομικές πορείες, όχι με το διαλυθείτε, κατεβάστε τα κι ελάτε. όχι. Αξιοπρέπεια.»

Παππάς: «Συντεταγμένη πορεία ή ατομικές μετακινήσεις;»

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για… ατομικές μετακινήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα:

«Το πραγματικό δίλημμα είναι: Συντεταγμένη πορεία προς την εκλογική ενότητα, την πολιτική συνεργασία; Ή ατομικές μετακινήσεις; Όπου στελέχη και βουλευτές θα προσχωρούν κατά μόνας σε ένα νέο πολιτικό φορέα, αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να απονεκρωθεί;

Να επιλέξουμε το πρώτο. Γιατί η κοινωνία δεν έχει ανάγκη από νέους κατακερματισμούς.

Το κείμενο της πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας δεν περιγράφει κανένα σχέδιο δράσης για τον ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα. Δεν περιγράφει πολιτικές πρωτοβουλίες. Δεν περιγράφει οργανωτικές πρωτοβουλίες. Δεν περιγράφει διαδικασίες συνεργασίας. Δεν περιγράφει καν πώς θα λειτουργήσει το κόμμα μέχρι τις επόμενες εκλογές. Αυτό δεν είναι σχέδιο πολιτικής επανεκκίνησης. Είναι σχέδιο πολιτικής αναμονής και αυτοακύρωσης.

Πώς μπορούμε να συζητάμε για στήριξη ενός άλλου πολιτικού φορέα όταν δεν υπάρχει συμφωνία, δεν υπάρχει κοινό πρόγραμμα, δεν υπάρχει θεσμικός διάλογος και δεν υπάρχει καν επίσημη συζήτηση, δεν υπάρχει καν επαφή;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αυτοδιαλύεται. Δεν αναστέλλει τη λειτουργία του. Δεν μετατρέπεται σε δεξαμενή στελεχών εν αναμονή. Οι ιδέες, οι αξίες, το πρόγραμμα και η ιστορία του μπορούν να αποτελέσουν το κοινό σπίτι της ευρύτερης Αριστεράς και των προοδευτικών πολιτών. Όπως έγινε και την προηγούμενη δεκαετία.

Απαιτούνται άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες:

  • Να μιλήσει ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Αλέξη Τσίπρα.
  • Συγκρότηση και πλήρης λειτουργία του Εκτελεστικού Γραφείου σύμφωνα με το καταστατικό.
  • Συγκρότηση επιτροπής διεύρυνσης, ψηφοδελτίων.
  • Συγκρότηση επιτροπής προγράμματος με βάση τις επεξεργασίες του κόμματος και τις προτάσεις «10+1».
  • Συγκρότηση εκλογικής οργανωτικής επιτροπής.

Η περιουσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκποιείται. Χτίστηκε με τους αγώνες χιλιάδων ανθρώπων, με τις συνδρομές των μελών του και με τη συλλογική προσπάθεια δεκαετιών.

Δεν αποτελεί πρώτη ύλη για κανένα σχέδιο διάλυσης, απορρόφησης ή εκχώρησης».

Πηγή: https://www.cnn.gr/politiki/story/537388/syriza-egkrithike-me-evreia-pleiopsifia-i-protasi-famellou-gia-symporefsi-me-tsipra

Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία η πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση με Τσίπρα εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις 24/7 , άμεσα και καθαρά.

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Αρναούτογλου για τη μητέρα του: «Τη μια μέρα με έλεγε με το όνομα μου και με αγκάλιαζε και την άλλη μέρα δεν με αναγνώριζε»

1 Ιουλίου, 2026

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ’ αγαπώ, έγραψε

1 Ιουλίου, 2026

Τριαντάφυλλος για τον τύπο του στις γυναίκες: Θέλω να είναι θηλυκό και κυριλέ

1 Ιουλίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΝ: 16 έργα ύψους 16,6 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία – Ποιους δήμους αφορά (Βίντεο)

By hellasvoice1 Ιουλίου, 20260

“Προχωρήσαμε σε νέα ένταξη 9 δήμων από τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Ανατολική…

Συλλυπητήρια Νικήτα Κακλαμάνη για Βασίλη Λεβέντη: “Υπηρέτησε με πάθος τις ιδέες του, επέδειξε σταθερότητα στις αρχές του”

1 Ιουλίου, 2026

Τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που φέρνουν “χαμόγελα” στη ΝΔ – Η συσπείρωση και οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ

1 Ιουλίου, 2026

Έτοιμος από καιρό εμφανίστηκε ο Μαρκόπουλος – Με το “καλημέρα” μπήκε στα δύσκολα

1 Ιουλίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • ΥΠΕΝ: 16 έργα ύψους 16,6 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία – Ποιους δήμους αφορά (Βίντεο)
  • Συλλυπητήρια Νικήτα Κακλαμάνη για Βασίλη Λεβέντη: “Υπηρέτησε με πάθος τις ιδέες του, επέδειξε σταθερότητα στις αρχές του”
  • Τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που φέρνουν “χαμόγελα” στη ΝΔ – Η συσπείρωση και οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ
  • Έτοιμος από καιρό εμφανίστηκε ο Μαρκόπουλος – Με το “καλημέρα” μπήκε στα δύσκολα
  • Η Κίμπερλι Γκιλφόϊλ υποδέχτηκε στην Αμερικανική πρεσβευτική κατοικία στην Αθήνα γνωστούς επιχειρηματίες μια μέρα πριν την δεξίωση στο Νιάρχος για την “Ημέρα Ανεξαρτησίας” (Εικόνες)

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

ΥΠΕΝ: 16 έργα ύψους 16,6 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία – Ποιους δήμους αφορά (Βίντεο)

1 Ιουλίου, 2026

Συλλυπητήρια Νικήτα Κακλαμάνη για Βασίλη Λεβέντη: “Υπηρέτησε με πάθος τις ιδέες του, επέδειξε σταθερότητα στις αρχές του”

1 Ιουλίου, 2026

Τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που φέρνουν “χαμόγελα” στη ΝΔ – Η συσπείρωση και οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ

1 Ιουλίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026572 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026320 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202682 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.