Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr Μια 70χρονη γυναίκα στο κέντρο του Αγρινίου εξαπατήθηκε από οργανωμένο κύκλωμα τηλεφωνικών απατών. Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, χθες, Πέμπτη, δέχθηκε κλήση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος συστήθηκε ως λογιστής της. Της είπε ότι χρήματα και κοσμήματά της είχαν εντοπιστεί δορυφορικά, διαθέτουν κωδικούς και «τσιπάκια» και ότι πρέπει να δηλωθούν άμεσα, αλλιώς η κυβέρνηση θα τα κατάσχει. Η ηλικιωμένη πείστηκε, τοποθέτησε 36.000 ευρώ και κοσμήματα σε δύο ξεχωριστές σακούλες και τις πέταξε από το μπαλκόνι της. Λίγη ώρα αργότερα επικοινώνησε με τον πραγματικό λογιστή της για να επιβεβαιώσει ότι η «καταγραφή» ολοκληρώθηκε, οπότε κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει. Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα πέρασε από το σημείο και παρέλαβε ανενόχλητη τις δύο σακούλες. Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ: Read More | https://www.tanea.gr/

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
