Close Menu
HellasVoice.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
What's Hot

Χρυσοχοΐδης κατά Τσίπρα: “Δεν είναι όπως ήταν το 2012, λάθος όσοι ονειρεύονται Γαλλία την Ελλάδα” – Τα “καρφιά” στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ και οι αιχμές για τον νόμο Παρασκευόπουλου (Βίντεο)

6 Νοεμβρίου, 2026

Δούρου από ΚΕΔΕ: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται άλλες αντιδημοκρατικές διαδικασίες” – Κριτική στην κυβέρνηση για τον νέο εκλογικό νόμο και τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ (Εικόνες)

6 Νοεμβρίου, 2026

Το παρασκήνιο της προσέγγισης Βαρουφάκη Σακελλαρίδη, οι εκλογικοί υπολογισμοί και το “απαγορευτικό” στον Ευκλείδη Τσακαλώτο

6 Νοεμβρίου, 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
info@hellasvoice.gr
Facebook Instagram
HellasVoice.gr
Home»ΔΙΑΦΟΡΑ»Ελληνικό Box Office: Προσδοκία για νέα αρχή μετά την πτώση εισιτηρίων – Tαινία τρόμου επέλεξαν οι θεατές
ΔΙΑΦΟΡΑ

Ελληνικό Box Office: Προσδοκία για νέα αρχή μετά την πτώση εισιτηρίων – Tαινία τρόμου επέλεξαν οι θεατές

hellasvoiceBy hellasvoice30 Οκτωβρίου, 2026Δεν υπάρχουν Σχόλια3 Mins Read
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tanea.gr

Στη «γιορτή του σινεμά» εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του για μια νέα, πιο αισιόδοξη, επανεκκίνηση, το κινηματογραφικό κύκλωμα, έπειτα και από το τελευταίο στραπάτσο της προηγούμενης εβδομάδας, κατά την οποία σημειώθηκε ακόμη μία σημαντική πτώση στα εισιτήρια, με το κοινό να γυρνά την πλάτη σχεδόν σε όλες τις καινούργιες ταινίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μόνη ταινία που προσέγγισε τις 10.000 εισιτήρια, καταφέρνοντας να ανέβει και στην πρώτη θέση του τοπ-10, στο πρώτο τετραήμερο προβολών της προηγούμενης εβδομάδας (22-25/10), ήταν η πολυδιαφημισμένη υπερηρωική ταινία τρόμου των DC Studios, «Clayface», ενώ μόνο ένα φιλμ κατάφερε να την ακολουθήσει, στην πρώτη δεκάδα και αυτό ήταν το παιδικό animation «Γάτες στο Μουσείο 2», με 5.000, όταν πριν τρία χρόνια το πρώτο φιλμ είχαν δει περίπου 50.000 θεατές.

Έτσι, έπειτα από το καλοκαιρινό εκρηκτικό άλμα των εισιτηρίων, πρωτίστως από την «Οδύσσεια» του Νόλαν και δευτερευόντως από το δημοφιλές υπερηρωικό «Spider-Man: Καινούργια Μέρα», η κινηματογραφική κίνηση επιστρέφει και πάλι στα μετριότατα επίπεδα του παρελθόντος, ενώ είναι φανερό ότι δεν αποδίδει η τακτική του υπερπληθωρισμού νέων τίτλων κάθε εβδομάδα.

Από τις ταινίες που έμειναν εκτός τοπ-10 αξίζει να αναφερθεί ότι το απαιτητικό ψυχολογικό δράμα «Βασίλισσα στη Θάλασσα», με τους Ζιλιέτ Μπινός και Τομ Κόρτνεϊ, δεν κατάφερε να πιάσει ούτε 2.500 εισιτήρια, λόγω και του δύσκολου θέματός της για το Αλτσχάιμερ. Αλλά τι να πει κάποιος και για το βιογραφικό δράμα «Ντε Γκωλ: Προς την Ελευθερία», για μια εμβληματική μορφή της ευρωπαϊκής ιστορίας, που δεν κατάφερε να βάλει στις αίθουσες ούτε 500 θεατές!

Χαρακτηριστικό του Box Office, η διατήρηση στην τρίτη θέση του τοπ-10 της περιπέτειας, με τον Μπραντ Πιτ, «Στην Καρδιά του Κτήνους», πίσω από το, επίσης, ανθεκτικό εμπορικά θρίλερ «Το Ημερολόγιο της Βέριτι».

Το ελληνικό τοπ-10 για 22-25/10

1. «Clayface», 9.659 εισιτήρια (σε 60 αίθουσες πανελλαδικά) και 16.729 συνολικά μέχρι 28/10.

2. «Το Ημερολόγιο της Βέριτι», 7.424 εισιτήρια (σε 56 αίθουσες) και 81.440 συνολικά.

3. «Στην Καρδιά του Κτήνους», 5.588 εισιτήρια (σε 46 αίθουσες) και 93.287 συνολικά.

4. «Γάτες στο Μουσείο 2: Οι Θησαυροί της Αιγύπτου», 4.731 εισιτήρια (σε 56 αίθουσες) και 6.586 συνολικά.

5. «Άλλη Μαμά», 4.228 εισιτήρια (σε 35 αίθουσες) και 47.042 συνολικά.

6. «Minions & Τέρατα», 3.336 (σε 42 αίθουσες) και 232.011 συνολικά.

7. «Ντίγκερ», 5.175 εισιτήρια (σε 24 αίθουσες) και 36.899 συνολικά.

8. «Naza», 3.250 εισιτήρια (σε 23 αίθουσες) και 25.119 συνολικά.

9. «Primetime», 3.219 εισιτήρια (σε 24 αίθουσες) και 20.504 συνολικά.

10. «Ο Ασχημογλυκούλης», 3.005 εισιτήρια (σε 50 αίθουσες) και 8.838 συνολικά.

Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More

hellasvoice

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
hellasvoice
  • Website

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα. Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές. Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.

Related Posts

Independent: Ο Μάρκο Ρούμπιο έτοιμος να παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2028

5 Νοεμβρίου, 2026

Σωτήρης Ντάλης στον RV: Πούτιν, Νετανιάχου και Ερντογάν οι τρεις μεγάλοι χαμένοι από την εκλογική ήττα Τραμπ (audio)

5 Νοεμβρίου, 2026

Blame game στους Ρεπουμπλικανούς μετά την ιστορική ήττα: Με πυρά και βέλη άνοιξε η κούρσα διαδοχής του Τραμπ

5 Νοεμβρίου, 2026
Leave A Reply Cancel Reply

Μη χάσετε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης κατά Τσίπρα: “Δεν είναι όπως ήταν το 2012, λάθος όσοι ονειρεύονται Γαλλία την Ελλάδα” – Τα “καρφιά” στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ και οι αιχμές για τον νόμο Παρασκευόπουλου (Βίντεο)

By hellasvoice6 Νοεμβρίου, 20260

Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ), Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική τακτική…

Δούρου από ΚΕΔΕ: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται άλλες αντιδημοκρατικές διαδικασίες” – Κριτική στην κυβέρνηση για τον νέο εκλογικό νόμο και τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ (Εικόνες)

6 Νοεμβρίου, 2026

Το παρασκήνιο της προσέγγισης Βαρουφάκη Σακελλαρίδη, οι εκλογικοί υπολογισμοί και το “απαγορευτικό” στον Ευκλείδη Τσακαλώτο

6 Νοεμβρίου, 2026

Από τον καφέ στην Αριστοτέλους μέχρι τα σουτζουκάκια στη “Διάβαση”: Τα αγαπημένα στέκια του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

6 Νοεμβρίου, 2026
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • YouTube
  • Vimeo

Recent Posts

  • Χρυσοχοΐδης κατά Τσίπρα: “Δεν είναι όπως ήταν το 2012, λάθος όσοι ονειρεύονται Γαλλία την Ελλάδα” – Τα “καρφιά” στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ και οι αιχμές για τον νόμο Παρασκευόπουλου (Βίντεο)
  • Δούρου από ΚΕΔΕ: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται άλλες αντιδημοκρατικές διαδικασίες” – Κριτική στην κυβέρνηση για τον νέο εκλογικό νόμο και τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ (Εικόνες)
  • Το παρασκήνιο της προσέγγισης Βαρουφάκη Σακελλαρίδη, οι εκλογικοί υπολογισμοί και το “απαγορευτικό” στον Ευκλείδη Τσακαλώτο
  • Από τον καφέ στην Αριστοτέλους μέχρι τα σουτζουκάκια στη “Διάβαση”: Τα αγαπημένα στέκια του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη
  • Από την ποσόστωση του 2023 στα κοινοβουλευτικά έδρανα: Η ιδιαίτερη πολιτική διαδρομή της Μυρτώς Κοροβέση

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το HellasVoice.gr είναι ένα σύγχρονο ενημερωτικό μέσο που καλύπτει ειδήσεις, lifestyle και όσα απασχολούν την καθημερινότητα στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση με ποιοτικό περιεχόμενο και σύγχρονη ματιά.

Facebook X (Twitter) Pinterest YouTube WhatsApp
ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

Χρυσοχοΐδης κατά Τσίπρα: “Δεν είναι όπως ήταν το 2012, λάθος όσοι ονειρεύονται Γαλλία την Ελλάδα” – Τα “καρφιά” στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ και οι αιχμές για τον νόμο Παρασκευόπουλου (Βίντεο)

6 Νοεμβρίου, 2026

Δούρου από ΚΕΔΕ: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται άλλες αντιδημοκρατικές διαδικασίες” – Κριτική στην κυβέρνηση για τον νέο εκλογικό νόμο και τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ (Εικόνες)

6 Νοεμβρίου, 2026

Το παρασκήνιο της προσέγγισης Βαρουφάκη Σακελλαρίδη, οι εκλογικοί υπολογισμοί και το “απαγορευτικό” στον Ευκλείδη Τσακαλώτο

6 Νοεμβρίου, 2026
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ

Μπλόκο και απέλαση στην Ισίν Καρατζά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος – Σημαντική και υψηλού συμβολισμού αντίδραση από την Αθήνα.

12 Απριλίου, 2026582 Views

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νήσου Κω διοργανώνει την 1η Ημερίδα Εθελοντισμού: Όταν η ευθύνη γίνεται πράξη

22 Μαρτίου, 2026325 Views

«Ο Πόντος Ανταμώνει» στην Αθήνα! Mεγάλη ποντιακή μουσική γιορτή με κορυφαίους καλλιτέχνες

1 Απριλίου, 202687 Views
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου & Cookies
Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
© 2026 BSee.gr. Designed & Developed by BSee.gr .

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.