Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει τους τελευταίους έντεκα μήνες η οικογένεια του Στάθη Μαντζώρου, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο ηθοποιός πριν από 11 μήνες. Ο βουλευτής και ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σημειώνοντας: «Όπως ξέρετε, εδώ και πολλά χρόνια το ΤΑΣΕΗ είναι πολύ κοντά στα δοκιμαζόμενα μέλη του και αυτή την περίοδο, αφού έχουμε το πρόβλημα με τον αγαπημένο μας τον Στάθη τον Μαντζώρο, βρισκόμαστε σε πολύ καλή συνεργασία με τη γυναίκα του, η οποία και μας ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε αυτή τη δημόσια επιστολή της. Έτσι και κάναμε, και πραγματικά είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από συναδέλφους ηθοποιούς και από άλλους ανθρώπους, για να ενισχύσουμε αυτή τη στιγμή την οικογένειά του, γιατί περνάει πολύ δύσκολες καταστάσεις, αφού βρίσκεται στον ενδέκατο μήνα αυτής της μεγάλης δοκιμασίας. Και αυτό που παίρνουμε σαν μήνυμα, είναι ότι η αγάπη και η… Διαβάστε Περισσότερα στην ΠΗΓΗ:Read More | www.newsbeast.gr

Το HellasVoice.gr αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό ενημερωτικό μέσο με στόχο την άμεση, αξιόπιστη και πολυθεματική ενημέρωση του κοινού. Με έμφαση στην ελληνική επικαιρότητα αλλά και σε θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, το HellasVoice.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, τον τουρισμό, την υγεία και την καθημερινότητα.
Η πλατφόρμα αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες περιεχομένου, συνδυάζοντας επιλεγμένες ειδήσεις από έγκυρες πηγές με πρωτογενές υλικό, προσφέροντας στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενημέρωσης. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη σωστή δομή των άρθρων, την ταχύτητα φόρτωσης και τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε κινητές συσκευές.
Στόχος του HellasVoice.gr είναι να αποτελέσει ένα δυναμικό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς στον χώρο της ψηφιακής ενημέρωσης, συμβάλλοντας στη διάδοση της πληροφορίας με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό προς τον αναγνώστη.
